Érdemes új hűtőt venni a procira? (Többi lent)
Mindenképpen megéri egy normális,univerzális toronyhűtőre beruházni.
Platform váltás után is tökéletes marad,a következő CPU-hoz.
Én az Fx-6300-asom gyári hűtőjét ki sem bontottam,Xigmatek Gaia 1-el hűtöm.
COOLER MASTER HYPER T4,vagy komolyabb,amennyit a keret enged rá.
Akkor igen, tényleg megéri váltani azért!
De az adott típust ismered amúgy? Mert ehhez is egy Cooler Master Hyper van, csak T3-as. És iszonyú hangos, és ok nélkül túl pörög. Nem tudom, hogy T4-esnél is tapasztalható-e például. Bár már kezdek gyanakodni vírus problémára is, de attól eltekintve sem halk. BIOS-ban a fan speed-et silent üzemmódba tettem, nincs már 4500 RPM, nem is melegszik így sem, de furcsa mód akad néha, alapvető programoknál is, és rendszertelenül, kiszámíthatalan pillanatokban újra indul.
Nekem a műhely gépemben az X2-esen van Cooler Master T4,ha minden igaz.
Használtan vettem,nem zörög a venti,nem pörög túl,maximálisan elégedett vagyok a hűtéssel.
Most úgy érzem,különböző paranormális jelenségek folynak itt:
Tehát az eredeti kérdésben gyári hűtő szerepelt."gyári hűtővel"
Most azt írod h "Mert ehhez is egy Cooler Master Hyper van, csak T3-as"
De neked egyik sem megy rendesen...
Én a T3-ast fapados verziónak tekintem,92mm-es ventivel szerelt,aminek a max fordulata 2200 RPM és nem lehet 4500RPM! (max csak úgy érzed,h annyi)
Mikor volt utoljára pasztázva,és mivel? (nálam max egy évet bír a paszta)
Néha nem árt kivenni az elemet a deszkából egy negyed órára,és újra beállítani a Bios-t.
Tudtommal hűtést soha az életbe nem fogunk vissza,autóra állítjuk,vagy valami hasonlóra,de csöndes módra soha.
Az akadás lehet a hőfoktól,az újra indulás pedig a gép önvédelme túlmelegedéskor...
Nálam a szobai gépemben egy hónapja 82C-ra ment fel az FX-6300-as hőfoka,kicsit szaggatott,majd rögtön újra indult.
Miután újra pasztáztam játék alatt sem megy 42C fölé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!