Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játék befagyás majd letörlödik...

Játék befagyás majd letörlödik a gpu driver?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Minap játszok PUBG-vel és egyszer csak befagy az egész és így néz ki : [link]

Utána tápot lenyomtam ( hát tudom nem a legegészségesebb dolog neki ), mikor újraindult fehér pixelek mindenhol és felbontás is kisebb lett. Kikapcsoltam a gépet majd hagytam kicsit, miután megint bekapcsoltam akkor már nem voltak fehér pixelek, de a felbontás ugyan úgy maradt szóval mint ha nem lett volna driver a gépen, majd megnéztem a GeForce Experience-t és ott tudtam telepíteni a drivert. Most feltelepítettem és most ugyan úgy néz ki mint a befagyás után. Ez mitől lehetett? ( GTX 770 videókártyám van, ha ez számít, mai nap töröltem le az MSI afterburner nevezetű programot. Esetleg ez okozhatta a problémát? ) Aki tudja mi ez az kérem ossza meg velem, köszönöm!

#videokártya #driver #GPU #Játék befagyás
2018. márc. 30. 21:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Most feltelepítettem és most ugyan úgy néz ki mint a befagyás ELŐTT*****
2018. márc. 30. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Nézz rá az eseménynaplóra hogy milyen hibaüzenet van.

Milyen tápról van szó amúgy?(első tipp)

2018. márc. 30. 21:31
 3/13 A kérdező kommentje:

Öm, az eseménynaplónál mit kell néznem? (bocsi, nem nagyon értek ahoz)

és I-Arena series chieftec 600w tápom van

2018. márc. 30. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb táp sőt...

Eseménynapló/egyéni nézetek/felügyeleti események.

2018. márc. 30. 22:04
 5/13 A kérdező kommentje:
hát kiad egy csomót, nem tudom melyiket kéne néznem
2018. márc. 30. 22:16
 6/13 Fantom83 ***** válasza:

Válaszóló-val értek egyet,tápnak néz ki.

Szerezz kölcsönbe egy napra másikat,teszteld,ha jó,dobós az Arána...

(Egyik ismerősömnél aki gépekkel foglalkozik másod állásban kb. 15 db kupacba dobált Chieftec-et láttam,mind megpusztult.Mostanában ilyenek...mondta)

2018. márc. 31. 08:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem értem, pedig már egy jóóó ideje ezt használom és soha nem volt ilyen... de megnézem majd.
2018. márc. 31. 10:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Táppal még amúgy nem volt gondom, nem lehet hogy a videókártya miatt történt ez az egész?
2018. márc. 31. 10:11
 9/13 Fantom83 ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Eddig nekem sem volt gondom ezzel a márkával,de ha vissza olvasod a tápos fórumokat magad is meggyőződhetsz,h mi a helyzet mostanában.

Nekem a műhely gépemben is Chieftec táp van,a "vezér gép"-ben amin játszok I Arena (újra indulgatások,ventilátor fütyülés a legkisebb porcicától már előfordult),annyiból érzem magam szerencsésnek,h még garanciás,ha megpusztul ráfizetek még,és egy halálra dicsért FSP-t,Cooler Master-t,vagy még minőségibb tápot választok,és örökre elfeledem ezt a márkát.

Szóval ne variálj,szerezz kölcsönbe másik tápot,és teszteld!

2018. ápr. 1. 09:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Pedig már jópár éve ez a tápom van és nem volt vele bajom.
2018. ápr. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!