Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől függ hogy milyen tápot...

Nekxie kérdése:

Mitől függ hogy milyen tápot kell vennem egy gép mellé?

Figyelt kérdés
Gondolkodom egy PC összerakásában amiben lenne egy GTX 1070 meg egyi7-7700K Quad-Core 4.2GHz processzor.

2018. márc. 29. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Legfőképp a procitól meg a vga-tól.

(Én már nem építenék 7. generációs procival meg nyilván lappal, az intel kirektelte)

Egy ilyen konfighoz már nem lehet hozzávágni egy akármilyen tápot, minőségi cucc kell.

Sok táp van, de mivel nekem mindig EVGA tápom volt, így én az EVGA bronz/gold tápokat ajánlom..

EVGA SuperNOVA 550 G3 550W Gold például, ez moduláris amúgy tehát kábelezéssel túl sok gond nem lesz.

Persze van más márka is, akár olcsóbbak, akár drágábbak, majd írnak még párat.

2018. márc. 29. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm elég tartalmas választ adtál, de mit értesz az alatt hogy ilyenekkel már nem építesz?
2018. márc. 29. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel az intel befejezte a 1151(v1)-et, a 8. generációs procik (1151 v2)már nem tehetőek bele a 7.-hez való lapokba, így szerintem bár a 7700k csúcsmodell, de jobb lenne egy 8700k, mégha kicsit drágább is. Mivel az AMD kijelentette 2020-ig marad a jelenlegi foglalat, így lehet még a 10. generációs intel procik is jók lesznek a 1151 v2-be, mert ha az amd meglépte, szerintem az intel sem fog ilyen gyakran váltani. Bár ki tudja, lehet lesza..ják.

Persze maradhatsz a 7700k-nál, az sem olyan rossz.

Csak érted, miért vennél eggyel régebbit?

2018. márc. 29. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, hogy kifejtetted.
2018. márc. 29. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!