Az Intel Core i7 4790k processzorhoz amit adnak gyárilag paszta, az mennyire jó? Vennem kell mellé egy jobb minőségűt, vagy jó lesz az is?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy hiába néztem, még csak arra se jöttem rá hogy eleve milyen pasztát adnak hozzá :/ Elsősorban azoknak a válaszát várnám, akik ilyen procit vettek, és tudnak róla mondani valamit. Persze bárki válaszolhat, ha jót tud mondani :D2016. jan. 7. 18:23
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Mivel a paszta a gyári hűtőn van rajta, így azt kell használnod, ha nem akarsz másik pasztát venni. Ha tuningolnál, akkor meg úgyis kevés az a hűtő.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaaa, én azt nem tudtam hogy a gyűri hűtőn már rajta van alapból :D Azt hittem adják hozzá egy tubusban, vagy mittudomén, érted :D Köszi az infót, akkor mindenképp új paszta lesz, mert más hűtőm lesz hozzá :)
2016. jan. 7. 19:10
3/3 Trevor. válasza:
Arctic MX-4"jobb hűtő és mehet a tuning.
A hűtőre van rávíve 3 csíkban, csak rá kell rakni a hűtőt a procira és az elkenődik magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!