Alaplapban elromolhat a RAM foglalat?
A késleltetés is fontos,illetve azok a ramok a gyártó szerint együtt működnek-e dual módban?
Régen nekem is volt hasonló problémám,csak akkor sípolt a gép.
Ezért használok single channel-t! Elromlik a 2-es,vagy 3-as,esetleg a 4-es foglalat? Nem baaaaaaj! Nekem ott az 1-esben a 8 GB-os modul,és kész! :-)
Más késleltetéssel is működhet dual módban, de akkor a lassabb tempóval fog menni.
És érdemes e javítani? Találkoztam már laptopnál RAM foglalat forrasztási hibával és javítottuk. De lehet híd probléma is, akkor viszont többe kerülhet a javítás mint egy új lap.
Persze elromolhat, mint minden. Viszont ha a két memória működik külön külön, de együtt nem, az nem jelenti automatikusan azt, hogy az alaplap rossz.
Érdemes lenne szerezned másik 2 memóriát (kölcsönbe) és kipróbálni. Vagy a te meglévő moduljaidat egy másik alaplappal kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!