Mitől lehet, hogy az új egérnél megáll a kurzor pár másodpercenként?
Figyelt kérdés
szóval ami nap vettem egy "Hama uRage Ess." egeret (tudom nem a legjobb fajta, de sajnos nem vagyok túlságosan eleresztve, ezért be kell érnem azzal amim van) szóval a probléma ott van, hogy amikor mozgatom az egeret tök jól megy a kurzor is vele együtt, de pár másodpercenként/percenként egyszerűen megfagy a kurzor és egy szempillantás múlva pedig már a képernyő másik sarkában van, tehát szó szerint átugrik de előtte megáll a kurzor. az előző egerem egy Logitech M185 volt és annál sosem tapasztaltam ilyet, pedig az még ráadásul vezeték nélküli is volt. már megpróbáltam minden USB csatit a gépen 3.0, 2.0 mindegyikben ugyanígy viselkedett, Driver telepítő nem volt az egérhez és a neten sem találtam szóval nem teljesen vágom, hogy most mit csináljak, esetleg hasonló tapasztalatok/megoldások?2018. márc. 28. 01:07
1/5 anonim válasza:
egérpad van? Olcsóbb egereknél a vörös alátét szín (akár asztal, akár egérpad) a haláluk.
Utána jöhet az esetleges törött kábel, hol van nagyon meghajtogatva, hol látszik kifehéredés a fekete kábelen stb.
2/5 anonim válasza:
Nincs valamilyen mágneses eszköz a vezeték közelében?
3/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsit régebbi (használt) egérpadom van ilyen irodai semmi extra, eddig nem volt még semmi baj vele ill. a kábel is csak annyira van "megtörve amennyire a csomagolásban volt azóta én nem hajtogattam. Mágneses szerkezetek pedig nincsenek a közelben.
2018. márc. 28. 14:53
4/5 anonim válasza:
ha van kompresszorod vagy flakonos sűrített levegőd, finoman próbáld megfújni az egér alját, ahonnan világít az optika, lehet van egy számodra nem látható kis szösz, szőrszál stb, ami bezavar neki.
5/5 A kérdező kommentje:
kompresszorral megpróbáltam kifújni sőt még száraz szemüveg törlő és fülpiszkálóval is próbáltam finoman megtakarítani de ugyanúgy maradt az akadás. Szerintem sikeresen kifogtam egy selejteset, nem baj holnap vissza viszem a blokk még megvan szóval nagyon nem köthetnek bele. Köszönöm szépen a válaszokat ment a zöld kéz.
2018. márc. 28. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!