Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hirtelen FPS dropom van kb.30...

Hirtelen FPS dropom van kb.30 másodpercenként,60fps-ről kb 15-re, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2018. márc. 10. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gyenge a processzor vagy valami fut a háttérben.
2018. márc. 10. 13:00
 2/15 A kérdező kommentje:
FX-8350-es proci, a réginél erősebb, és annál nem volt ilyen.
2018. márc. 10. 13:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Milyen az alaplap? Ha túlmelegszik és nincs a vrmen hűtőborda, akkor throttlingol.
2018. márc. 10. 13:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Asus M5A78L-M LE/USB3
2018. márc. 10. 13:27
 5/15 anonim válasza:
Ha elvileg erosebb a reginel, nezd meg mennyivel nagyobb az aramfelvetele, es az alaplap birja e
2018. márc. 10. 13:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy nagyon primitív, az egyik legolcsóbb alaplap 3+1 VRM fázissal, hűtőborda nélküli. A processzor órajelét leveszi automatikusan, ha a szabályzókondenzátorok hőmérséklete túl magasra csúszik. 125W processzorokhoz ilyet nem szabad venni. Amit tudsz csinálni az az, hogy alulfeszeled a processzort és downclockolod. Így egy kicsit gyengébb lesz, de legalább stabil marad.
2018. márc. 10. 13:35
 7/15 anonim ***** válasza:
videokártya mellé? Mert ha megtelik a VRAM a kártyában annak is kell 1-2 sec mire kipucolja, aztán az adott program megint megpakolja, megint behal.
2018. márc. 10. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Szedd le azt a szar wint, és tedd fel a win 8.1 pro-t!

Hidd el nekem! Kb. 2hétig próbálgattam a7est, a 10esből az enterprise, a pro, meg a homét, mind trágya! A 8.1 pronál nincs jobb! Minden fut rajta probléma nélkül! A játékoknál plusz 5-10 fps!-el több van!

Ja és a december előtti Win8.1prot töltsd le! És kapcsold ki azonnal a frissítést! Különben ha telepíti őket lassabb lesz a geped5! Ezt is próbáltam ne félj! Engen nem szivat a Microsoft!

2018. márc. 10. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Tehát felraksz valami tavalyi win 8.1 pro -t.

A wifi jelszót telepítés közben ne írd be! Hanem menj a kihagyásra! Különben azonnal elkezdi a háttérben töltögetni a lassító szarjait!

Amikor feltelepült a win8.1pro, azonnal lépj be a saját gépbe egér jobb gombbal és menj rá a Windows Update - ra! Na ott állítsd át a SOHA NE KERESSEN FRISSÍTÉSEKET!!

És voilá 100 százalékos lesz! És marad is a géped teljesítménye!! Ha ezek megvannak, nyugodtan kapcsold be a WiFit vagy a netet.. Ezután nem lesz lassú ne félj!

Aki meg itt rinyálni fog, először próbálja ki amit leirtam!..

2018. márc. 10. 14:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi vagyok, melyik játék? Videokártya?
2018. márc. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!