Hirtelen FPS dropom van kb.30 másodpercenként,60fps-ről kb 15-re, mi lehet az oka?
Szedd le azt a szar wint, és tedd fel a win 8.1 pro-t!
Hidd el nekem! Kb. 2hétig próbálgattam a7est, a 10esből az enterprise, a pro, meg a homét, mind trágya! A 8.1 pronál nincs jobb! Minden fut rajta probléma nélkül! A játékoknál plusz 5-10 fps!-el több van!
Ja és a december előtti Win8.1prot töltsd le! És kapcsold ki azonnal a frissítést! Különben ha telepíti őket lassabb lesz a geped5! Ezt is próbáltam ne félj! Engen nem szivat a Microsoft!
Tehát felraksz valami tavalyi win 8.1 pro -t.
A wifi jelszót telepítés közben ne írd be! Hanem menj a kihagyásra! Különben azonnal elkezdi a háttérben töltögetni a lassító szarjait!
Amikor feltelepült a win8.1pro, azonnal lépj be a saját gépbe egér jobb gombbal és menj rá a Windows Update - ra! Na ott állítsd át a SOHA NE KERESSEN FRISSÍTÉSEKET!!
És voilá 100 százalékos lesz! És marad is a géped teljesítménye!! Ha ezek megvannak, nyugodtan kapcsold be a WiFit vagy a netet.. Ezután nem lesz lassú ne félj!
Aki meg itt rinyálni fog, először próbálja ki amit leirtam!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!