Ez a hűtő le hűtené ezt a processzort?
Figyelt kérdés
Egy Intel i3 8350K processzort hatékonyan le tudna hűteni egy Cooler Master 212 Evo hűtő?2018. márc. 26. 10:56
1/9 Barika11 válasza:
Alapesetben simán. Ha Húzod a processzort akkor már lehetnek gondok de bizonyos túlhajtást is elbír a hűtő.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak alap esetben szeretném használni, húzni nem nagyon szeretném még. De kb. milyen fokra lehet számítani ezzel a hűtővel? Terhelés alatt 50 fokon, vagy az alatt is meg tartja a hőfokot?
2018. márc. 26. 11:02
3/9 Barika11 válasza:
Szerintem terheléssel nagyon max 55 fok.
4/9 Barika11 válasza:
Persze ez függ a fordulatszám szabályozás módszerétől is
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. És az jó hőfoknak számít? vagy mi az a fok ami fölé nem szabadna engedni?
2018. márc. 26. 11:06
6/9 Barika11 válasza:
Intelnél már 75 fok környékén gyanakvó lennék. Szerintem a 75 fokra már lehet mondani hogy sok.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget.
2018. márc. 26. 11:10
8/9 Fantom83 válasza:
Én azt mondom nyugodtan vedd meg a hűtőt.
Ha jól emlékszem itthon a barkács műhelyemben AMD 2 magos processzorra ilyet raktam fel,minimálisat kínlódtam az intel foglalatokhoz képest.
Egy videó alapján i3-ast 32 fokon tartott,Jutyubén megtalálod.
9/9 anonim válasza:
Ha stresszelni szeretnéd a processzort, akkor ereszd rá a Prime95-öt és futtasd egy fél órát. Addigra beáll egy maximális processzor terhelésre vonatkozó hőmérséklet érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!