Laptopon Windows 10 áttelepítése?
Pl egy ilyennel: [link]
Klón funkcióval rendelkezik.
Amúgy hirtelen nem tudom hogy lehetne másképp.. de vmilyen szintén klón programmal lenne lehetséges.
Rendben, akkor meg próbálom, köszi.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha megvan az érvényesítő kódja a laptopon lévő legális windowsnak, azzal nem tudok egy szűz telepítést csinálni SSD-re? És akkor nem kéne klónozni.
Ha Win10 van a gépen, akkor nincs szükség kódra! Ha ugyanazt a verziót teszed fel, akkor működő internet mellett újra aktíválja magát. Az azonosítás a fő hardwer elemek alapján történik.
Tükrözésre én az EASEUS Partition Manager, vagy az AOMEI Partition Assistant programot szoktam használni. "Migrate OS..." opciót kell keresni. Mindkét programnak van ingyenes verziója, valamint a honlapjukon guide-ok.
Tükrözés előtt célszerű a szemetet letörölni (kuka, böngésző cache, stb.), ezzel is rövidül a másolási idő, + minek is vinnéd át a felesleges dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!