Windows 10 áttelepítése hdd-ről ssd-re?
Figyelt kérdés
Vettem egy ssd-t. Mivel szeretném, hogy a gép gyorsabban bekapcsoljon meg ilyenek át szeretném rakni a windowst ssd-re. Ez lehetséges? (A windowst netről szedtem le még mindig aktiválatlan már vagy 1 éve.) Sok helyen utána néztem de nem találtam olyat, hogy hogyan is lehetne.#Windowst 10 átelepítése
2018. febr. 19. 20:56
1/5 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de nem javaslom. Tiszta telepítés a legjobb megoldás, sok fejfájástól tud megkímélni.
2/5 anonim válasza:
Azért nem javasolják, mert a partíció-alignálással lehet probléma ekkor elvileg, ami csökkentheti az SSD élettartamát.
3/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb ha megvennén a windowst? De akkor hogy törlöm le a hdd-ről?
2018. febr. 20. 06:49
4/5 anonim válasza:
Csak simán leformázod a merevlemezt és már rajta sincs a Windows. És semmi más sem, szóval csak óvatosan.
5/5 anonim válasza:
Vagy átmásolod valami partíciómásolóval:
Best Free Backup Software for Windows
Macrium Reflect FREE Edition
EaseUS Partition Master
vagy újratelepíted. A partíció-alignálással nem lesz gond mert ezt már az összes kezeli rendesen. 2018 van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!