Ha a céged ad 570 ezer forintot arra a célra, hogy vásárolj egy Notebook -ot, amely stabil marad legalább 4-5 évig (és jól is néz ki, remek az üzemideje), milyen notebook -ot választanál és miért?
Figyelt kérdés
Az általad megemlített notebook -kal milyen tapasztalatod van?2018. márc. 20. 20:00
1/9 anonim válasza:
Üzleti kategóriás DELL. Csak az van itthon. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Oh igen, az még kimaradt, hogy a hangsúly a stabilitáson van. Teljesítményt megdolgoztató alkalmazásokra, videóvágáshoz, egyebekhez nem lenne használva. :)
2018. márc. 20. 20:04
5/9 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék, felkeresném a Hardveraprón rizso-t, vagy SeniorTilla-t. Nagyon korrekt eladók mindketten, szívesen segítenek akár a típus kiválasztásában is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat.
Köszönöm a hardverapro-s tippeket is. :)
Én is ezen gondolkodtam:
Ez pont beleférne a határba, jó a megjelenése, prémium érzetet nyújt az ügyfelek szemében.
2018. márc. 21. 14:50
7/9 anonim válasza:
mecbook pont erre jó és az biztos ,hogy egy túlárazott szar, de stabilitással sosem lesz gond meg a megjelenéssel így szerintem is ez a legjobb választás
8/9 anonim válasza:
MacBook tényleg egy túlárazott szar, de ilyen esetben tökéletes választás lehet.
9/9 anonim válasza:
Használtam macbookot de borzalmas volt.
Én thinkpadet ajánlok, azok örökké élnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!