Ár/értékben legjobb laptop 160 ezer Ft-ért, amely alapszinten képes játékok futtatására?
Laptopvásárlás előtt állok, keret: 160. 000 Ft, fontos, hogy tudjak játszani is vele (vga minél jobb legyen). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a gamer laptopok kb 2x ennyibe kerülnek, ráadásul pc-t tudnék venni sokkal jobbat, de a hordozhatóság is fontos lesz mostantól. Linkelem az általam talált legjobbat ezidáig, ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom.
www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/toshiba/Toshiba_Satellite_C55-A-1H9_Intel_Core_i3_3110M_4GB_750GB_NVIDIA_Windows_8.1_Csillogo_fekete_PSCGAE-054022HU_11641.html#
Igen, sajnos nekem is ez a bajom, hogy ami ideális lenne az az alapfelszereltségű Lenovo Y510p (ebben már sshd van), azonban ez 210 ezer körülmozog. Ennyi pénzt nem szívesen áldoznék laptopra, azonban 160 ezer körül sajnos kompromisszumot kell kötni, vagy a proci vagy a vga.
Gondoltam megírom a gondom, hátha vki tud vmi alkalmi vételt :)
Szóltam egy szót is Pavilon-okról?
A Probook jobb gép, mint a Satelite C55, a jobb minőség sokkal fontosabb, mint a videokártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!