Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ár/értékben legjobb laptop...

Vicr4m kérdése:

Ár/értékben legjobb laptop 160 ezer Ft-ért, amely alapszinten képes játékok futtatására?

Figyelt kérdés

Laptopvásárlás előtt állok, keret: 160. 000 Ft, fontos, hogy tudjak játszani is vele (vga minél jobb legyen). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a gamer laptopok kb 2x ennyibe kerülnek, ráadásul pc-t tudnék venni sokkal jobbat, de a hordozhatóság is fontos lesz mostantól. Linkelem az általam talált legjobbat ezidáig, ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom.

www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/toshiba/Toshiba_Satellite_C55-A-1H9_Intel_Core_i3_3110M_4GB_750GB_NVIDIA_Windows_8.1_Csillogo_fekete_PSCGAE-054022HU_11641.html#

2014. máj. 23. 10:50
1 2
 11/17 BM-Striker ***** válasza:

Akkor Probook jobb lenne. A VGA mindenképpen el fog avulni pár ében belül, a processzor meg cserélhető 4 magosra.

200 alatt a Lenovo Thikpad Edge, Fujitsu Lifebook, és a Hp Probook szériák képviselnek átlag fölötti minőséget 15 colos méretben.

2014. máj. 23. 15:05
 12/17 anonim válasza:
én is 150-60 körül akartam notit amivel gamelni is lehetne de kis kutakudás után rájöttem h annyiért egyszerűen nem lehet olyat...viszont találtam egy egész jót és tnap meg is rendeltem: [link] kedden jön meg arra tudok írni tapasztalatot is.:)
2014. máj. 25. 16:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a vga ebben az árkategóriában kifejezetten jó, várom a tapasztalatokat! :)
2014. máj. 26. 16:00
 14/17 anonim válasza:

naaa ittvagyok, megérkezett kedden, de egészen ma estig szenvedtünk vele. Raktunk rá win7et, 8.1et, de a dedikált videokártyát sehogy semi érzékelte. Pedig rakosgattuk rá a dell és az amd honlapjárol is a hivatalos hd8870m divert. Ma estére rájöttünk mi volt a baj. Fontos hogy először fel kell rakni az integrált intel kártya driver-ét és csak azután az amd-ét. És lám felismerte, működött. Far Cry 3 ment is fel, hát ha max grafon nem is, de mediumon 1600x900ba rendesen fut. Mondjuk játék közbe ahogy bekapcsol az amd vidikari elég hangos és melegszik is rendesen...de hát ez ilyen...elvileg mediumon de ha más nem lowon minden játékot futtatnia kell.:) ennyi pénzért sajna igazi gamer laptopot nem lehet. de szerintem ez egész jo, az árát megéri(mondjuk azota már feljebb ment, é még pont kifogtam szállítással185-ér) a kijelző nem a lekontrasztosabb, de 17col szerintem sokkal jobb mint 15.

végszóként, ha fontos a hordozhatóság, és játszani is akarsz,és nem akarsz egy vagyot kiadni érte,nszerintem ez jo vétel!:)

2014. máj. 29. 03:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékelést! Számolgattam én is és arra jutottam, hogy várok még a vásárlással, egyrészt gyűjtögetek még, másrészről meg most voltak a ballagások, ebben az időszakban vesznek legtöbben laptopot, 1-2 hónap múlva hátha jobban akcióznak.
2014. máj. 29. 11:40
 16/17 anonim válasza:
okés te tudod!:D amugy a battlefield 3 is felment már az fut highon is lazán! :D
2014. máj. 30. 23:09
 17/17 abdol válasza:
Nos én is laptopokat keresek 160 ezet Ft-ig és ahogy mondod kompromisszumot kell kötni. Asus x450ln wx027d - i5 4200H proci, ami veri a 4200M-et - Nvidia 840m van benne. A hátrány pedig a 14" kijelző
2014. júl. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!