Vennék egy új wincsesztert, hogy filmeket és egyéb dolgokat tároljak rajta. Számít, hogy mekkora a Belső cache?
Ennyire azért nem veszem komolyan. Nekem csak azért kell, hogy nem akkor töltsem le amikor meg akarom nézni.
A lényeg, hogy nem kelljen várnom.
Letöltenék rá 15-20 filmet és amikor van egy kis időm filmezni, akkor megnézek egyet.
A lényeg, hogy ha nincs net vagy lassan töltene le a film nekem akkor már ott legyen előre "bekészítve".
Húú, ez a QNAP NAS kb. 50-60 ezer Ft. Na erre én tudni nem költök. Nem vagyok ilyen nagy pályás.
Magyar fizetésből erre nem futja egy átlag embernek. Max. egy fanatikusnak.
Nem számít.
Legyen USB3as a tok, mert akkor a kis winyó (2,5") sem 25 magával tud másolni, hanem 80nal. (USB3as porton )
Külön is veheted a winyót +tokot, 1-4db csavar az egészet összerakni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Cache memória rövid definiálása miatt.
vagy ez
[link] (Ilyenem volt régi laptopban)
ehhez veszel egy usb3-as tokot pár ezer forintért, összeszereled és van egy patent külső vinyód filmek, zenék stb. tárolására :)
...és ne felejtsük, hogy 2 év altt visszahozza az árát áramszámlában (legalábbis, ha torrentezik az ember, egy laptop/PC fogyasztásával összehasonlítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!