Megérte ez így?
Figyelt kérdés
Volt egy gépem, 160gb sata hdd, 2gb ram, x2 250 proci és hd4250 alaplapi kari. nagyon jó, gyors, filmezésre netezésre van, win 8.1-el. vettem bele egy nvidia gt 710 nevű videókártyát 10ezer forintért. hogy a fullhd, netán 3D (mert olyat is nézek) filmek jobban menjenek. Végül megy minden. De előtte nem is próbáltam az alaplapival. Jobb hogy benne van, vagy felesleges volt? (+2 giga ramot vettem de azzal hol indult a gép, hol nem így ki kellett venni) ezzel esetleg mi a baj? a válaszokat köszönöm előre is. ssd-t szeretnék vásárolni. egy 120 gigásat. és megtartani a hdd-t is. az ssd-n futna a rendszer. valóban jobb lenne vagy ez is felesleges? a válaszokat előre is köszönöm!2018. márc. 18. 09:25
1/3 Turbo333 válasza:
Az a felesleges Volt eloszlik máshova úgyis
2/3 anonim válasza:
Az SSD megéri mindenképp. A belépő szint is lazán 10x gyorsabb egy HDD-nél. Viszont ha SSD-t veszel majd figyelj oda. Picit más bánásmódot igényel.
3/3 anonim válasza:
A +2GB RAM mindenképpen jó ötlet volt, illetve egy ilyen konfigba megérheti belerakni egy SSD-t, összehasonlíthatatlanul gyorsabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!