Tápegységnél mit kell nézni? Melyik a jobb? 80+ Standard, Bronz, vagy Silver?
Figyelt kérdés
Új gépet rakok össze, és tápot nézegetek, 3 körül variálok, de nem tudom hogy mit nézzek a teljesítmény terén, hogy 80+ Bronz, Standrd, vagy Silver ajobb?
A 3 kiszemelt táp:
FSP HYPER 600W - 80+ Standard
FSP HYDRO 600W - 80+ Bronz
FSP RAIDER II 650W - 80+ Silver
2018. márc. 17. 13:05
1/10 MGéza válasza:
Raider II. De mire kell 650W, talán multi gpu-s rendszert építesz? Azt ne mond hogy túl kell tervezni mert az egyszerűen nem igaz. Nincs olyan átlagos házi, játékos vagy vegyes felhasználású gép ahová 450-500W ne lenne bőven elég.
2/10 anonim válasza:
Ezek közül a silver a legjobb.
Tápegységnél azt kell nézni, hogy wattra elég-e (outervision.com segíthet), benne vannak-e a megfelelő védelmek, energiahatékonyság (80+ white, bronze, silver stb.) és a zajszint lehet még döntő tényező. Persze vannak még más kritériumok, pl. ha tuningolsz, akkor fontos a jó feszültségszabályozás is, de ezek a legfontosabbak.
3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, miért baj ha ekkora tápot szeretnék? :D
Ahonnan venném, ott sajnos ez aze gyetlen van, nincs 550 W-os stb
2018. márc. 17. 14:19
4/10 anonim válasza:
Ez nem igazán szeretem/nem szeretem kérdés. Mennyit is fogyaszt az a gép? Lehet, hogy elég lenne egy kisebb táp, de még jobb minőségű (és ugyanannyiból kijönne).
5/10 anonim válasza:
Megnéztem az árakat és a Raider árából 500w-os Pure Power 10-et lehet venni ☺
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de én maradnék az FSP nél :) 10 éve használok FSPt. nálam bevált :) Ahány ember, annyi szokás :) Mindenkinek más jön be :)
2018. márc. 17. 15:27
7/10 anonim válasza:
Ezek közül Raider II, illetve Hydro X volna még annál jobb.
8/10 MGéza válasza:
Végül is ha ez az egy darab van és nem akarsz rendelés beérkezésére várakozni akkor megveheted. Úgy mellesleg az Ajánlott Be Quiet pont Raider II belsős, csak másik, halkabb ventilátorral, tehát gyakorlatilag FSP-t vennél vele.
9/10 anonim válasza:
Mert véletlenül ajánlottam pont azt...
10/10 A kérdező kommentje:
Mostani FSP tápom se hangos :)
2018. márc. 18. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!