Szerintetek mennyire jó ez a konfig?
én inteles vagyok, így cserélném a procit, és a lapot.
de ez is egy kiváló konfig
Úgy birom hogy van aki mindig beleköt a táp w-jába. Egy 500 és 600w között általában 3k különbség van, ennyit megér, ki tudja milyen alkatrészeket vesz a jövőbe. 400w-ot meg 1060 mellé szerintem nem éri meg venni, lehet épp elég lenne, de később szinte 0 fejlesztési lehetőség.
Nekem is 600w tápom van, mert az árkül. 750ft volt! Pedig nekem csak 1050ti van.
Amúgy jó konfig.
#3 egy 300W-os táp is bőven elég lenne ennek a konfignak azért mert neked 600W-os van nem kell mindenkinek az legyen
Egy 400W-os táp elviszi ezt a konfigot egy 1080al is.. Nem értem miért ne lenne fejleszthető egy 400W-ossal
A konfig egyébként nem rossz esetleg valami olcsóbb hűtésű 1060at nézhetnél már ha sokkal olcsóbbak mostani árakkal amúgy is lehetetlen ár/érték arányos pc-ket össze rakni
Arról szó sincs hogy mindenkinek 600w kell hogy legyen, én azt mondtam hogy fölösleges belekötni hogy sok, mert az árkül. minimális.
400w psu + 1080?! Nem azt mondom hogy nem kapcsolna be a gép, de ez nem ajánlott. Eleve még a márkás tápok jó belsővel sem mindig tudják leadni a gyári értéket, nem beszélve az ágakról, nagy terhelésen esélyesen KO lenne.
Szerintem ok.
A CPU még mehet 4GHZ-ig.
De rég láttam idehaza ennyiért GTX 1060 6GB-t, annyiért nagyon ok.
Én csak a tápba tudnék belekötni, OC rendszerbe inkább egy Hydro X kis felárért.
Abból megteszi a 450W-os is.
Amúgy olyan RAM-t érdemes venni ami rajta van az alaplap támogatási listáján, nem néztem meg szóval ha rajta van akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!