Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor tűnnek el a bányászok?

Mikor tűnnek el a bányászok?

Figyelt kérdés

Mikor takarodnak el a föld színéről a bányászok szerintetek?

Normális videokártya árakat szeretnék már xd..

2018. márc. 8. 17:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Nem tudtam beszállni a kriptobányászásba"

bocsi , hogy nem vagyok szemét, aki a tisztességes emberek pénzét húzza le.

inkább nekik kéne eltakarodni.

egyébként is tudta, hogy illegális?

na mindegy, annyira érdekli a hatóságokat mint a torrentezés , kb.

de m1, minden bányász takarodjon!

2018. márc. 12. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"bocsi , hogy nem vagyok szemét, aki a tisztességes emberek pénzét húzza le"

Olvasod is amit írsz, vagy belőled csak így ömlik a hülyeség??? Szóval szerinted minden bányász szemét, tisztességtelen, és a dolgozó ember pénzét veszi el? Tudtuk-e hogy illegális? Nem.... nem tudtam... a heroin az illegális, meg a prostitúció.. a bányászat nem az. Tény, hogy adóköteles, ami viszont bonyollultabb, mert nyereségadót kell megfizetni, mivel nem csak bevétellel hanem kiadással is jár. Kis tételnél nem számít, aki meg többmilliót fizettet ki magának akár cryptokereskedésből, akár bányászatból, az úgyis bejelenti és leadózik belőle. Vagy azt gondolog, hogy Janika, aki rendelt magának egy telefon hátlapot Vietnámból kemény 8 $-ért, ő majd bejelenti az államnál, hogy vámoltassa meg megadóztassák?

Nem tudom te milyen fogyatékkal élsz, de ha én látok egy boltot, ami nem tetszik nekem, akkor nem megyek be raplizni, hogy ugyan zárjátok be, és takarodjatok innen, mert nekem ez nem tetszik, hanem simán továbbsétálok... mint minden más értelmes ember. Azt javaslom te is sétálj el-e téma mellett. Kicsik vagyunk mi itt magyarországon, hogy bármit módosítsunk. mellesleg én is bányászok a gamer gépemmel, ameddig munkában vagyok (ÓÓÓ igen, "bányász" létemre dolgozom, méghozzá az informatikában) vagy ha épp városban vagyok, és alvás közben. Nem sok pénz, a 2 darab 1080ti épp hogy hoz jelenleg napi 7-8 $-t, ami kevés ahhoz képest hogy a 2 kértya jelenleg kb 600 ezret ér. De jobb mintha csak üresen állna. és ez a kis pluszpénz teszi lehetővé, hogy ha kell új RAM, vagy majd egy új kártya, nem fogok rimánkodni, hogy miért kerül 20-30%-al többe mint 1 éve.

2018. márc. 15. 10:15
 13/15 A kérdező kommentje:

"ha én látok egy boltot, ami nem tetszik nekem, akkor nem megyek be raplizni, hogy ugyan zárjátok be, és takarodjatok innen, mert nekem ez nem tetszik, hanem simán továbbsétálok"

oké, csak az a bibi, hogy ha nem tetszik egy bolt oda nem megyek be - nincs kihatással az életemre

de ha nem tetszik a bányászat nem megyek be oda sem- csak hogy ez már kihat az életemre, ugyanis miattuk olyan árúak a kártyák amilyenek....

2018. márc. 15. 23:56
 14/15 anonim válasza:

Egyreszt legalis: [link]

masreszt fingod sincs az egeszrol...

mi az h embereket huzok le? a bankban is szoktal reklamalni, hogy lehuznak az atutalas koltsegevel???

szamomra felfoghatatlan hogy lehet valaki ennyire primitiv

2018. márc. 16. 00:15
 15/15 anonim válasza:

"csak hogy ez már kihat az életemre, ugyanis miattuk olyan árúak a kártyák amilyenek...."

Tenyleg? Annyibol all az eleted, hogy valami idiota jatekkal lovoldozol?

... a dohanyosok miatt meg egyre dragabb a cigaretta. az en eletemre meg ez hat ki. megse szidom oket, senkit nem szidok aki ugyanazt a termeket vasarolja mint en. eldontom h megveszem az adott aron a termeket vagy nem... vagy szerinted ki kellene irnom kerdesbe, hogy "mikor szokik mar le mindenki a cigarettarol, hogy lejjebb menjen az ara"?

#kereslet-kinalat #gazdasag

ilyen az elet

2018. márc. 16. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!