Ezzel a géppel el fog menni minden?
A géppel nem csak játszani akarok hanem blenderzni is és 2560x1440-be játszani Az alaplap már meg van ez az alaplap: [link]
Processzor 2 proci között vacilalok mert a 7740x az jobb viszont drágább is csak ha nagyon muszály akkor lenne rá kereten a 7640x meg nem tudom, hogy elég e blenderhez ha elég akkor azt veszem! Hdd: 3 tb 7200 rpm purple lesz
SSD: Samsung 960 Evo 512 gb
Tapegyseg: az a Chiftec Smart 600w lesz talán ha elég akkor azt veszem! De hallottam sok jót a chiftec Smart-rol de 1-2rosszat is! Ha nem jó a Smart de csak akkor beruházok erre: [link]
Ram-bol 8 gb-t veszem
Videokartyabol pedig GTX 1070
Ez a gép vinni fogja a legújabb játékokat is 2560x1440-be és blenderezni is lehet majd rajta?
Ramból legyen 2*8 és elég jó gép lesz.
Később ha szükséges akkor ugye 2 slot szabad, mehet simám még annyi bele, jelenleg nekem is úgy van.
Fú hát ez így szörnyű. Cheiftec Smart-ot ilyen géphez? Ugye ez csak vicc akart lenni, meg a 8GB memória is...
Memóriából 2X16GB legyen ha véges a keretösszeg akkor talán 2X8 is elég, de 3000 vagy 3200 MHz-es legyen mindenképpen.
CPU-ból inkább egy Ryzen 7 1800X + hozzá tartozó alaplap.
Videokártya talán jó lesz, tápnak pedig mondjuk egy BE QUIET! 600W STRAIGHT POWER CM E10 BN235 javaslok. De lehet "kisebb" verziója is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!