Ezzel a géppel el fog menni a GTA 5?
Elég ha el megy 30 fps-el ha kel meg kevesebb fps-el full Low-on! Sajnos láttam már olyat ahol , kis gyerekek ilyen 12 évesek , az egyik olyat irt a másiknak , hogy a gépe nem vinne el a GTA 5-öt mert Pentium xd nekem is pentium g850-em van 4,5 gb ram-om ami meg jelenleg 5 gb ram és egy Gigabyte GeForce GT 630 64 bit gddr3 1 gb Oc videokártyák ami elég nagy különlegesség mert attól meg, hogy gddr3 attól meg erősebb egy gddr5 gt 630-nál az oc-ja nélkül is, ezért került 22 ezer forintba amikor meg lehetett kapni gddr3 128 bit-be is van olyan ami jobb a gddr5 gt 630-nal az meg komolyabb meg van gddr3 2 gb meg 4 gb is van ilyen! De nekem ennél a kártyával az 1 gb vram karcsú éppen ezért fogok a ram-bol 512 Mb-t a vram-ra adni ha lehet és akkor 1.5 gb-s lesz ,gigabyte n3630dv a tapegysegem az sajnos valami olyasmi rossz táp lehet mint az m-tech bár ez több évig bírta vajon jobb lehet e mint egy m-tech csoda ? Gembird blackboxpower 400w ccc psu bbp-400! Szoval úgy röviden le írva ez a gépem
Pentium g850
5 gb ddr3 ram
Gigabyte GeForce GT 630 ddr3 oc
16 gb SSD
360 gb hdd
Ha nem megy el sehogy sem akkor maradok a GTA 4-nél az jól megy pedig fejlesztésre nincs pénzem !
Miért annyira nehéz kiírni egy kérdést normálisan? Tagolni a mondatokat, nagybetűvel kezdeni, írásjelet tenni a végére.
A "kérdésedre" válaszolva, valószínűleg elindulna a játék és el is döcögne alacsony felbontáson és grafikai beállítások mellett, de sokat ne várj. Egyébként a GTA 4 rosszabbul fut, mint az 5, mivel egy sokkal optimalizálatlanabb játék. Hírhedten rosszul fut PC-n, a mai csúcskonfigokat is megfingatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!