Ez az össze állítás jó lesz filmnezesere, netezéshez?
Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem gépre újonnan akarok olyan gépet venni amivel tudok YouTube videókat, filmeket nézni és internetezni! Videokartyanal ezen gondolkozom , hogy erre megéri e rá fizetni azt a + 3 ezer forintot [link] ? Mert ez így már nem fér be a keretbe vagy inkább maradjak ennél? [link]
Elvileg abban a prociban van egy AMD Radeon HD 7480D igp ami megteszi a filmnézésre. Tehát a vga fölösleges bele, így annyival is kevesebbet kell költened.
2018. márc. 5. 21:40
2/19 A kérdező kommentje:
De az nem rosszabb a GeForce gt 610-nél vagy akar a GeForce 210-Nel is ha van is benne de én úgy tudom az a a6 procikba van?!
2018. márc. 5. 21:57
3/19 anonim válasza:
Igazából az összes A-s apu-ban van. És nem rosszabb. Kb. ugyan olyan.
2018. márc. 5. 22:02
4/19 anonim válasza:
Felesleges bele a vga, csak drágább lesz tőle, de jobb nem.
APU mellé NEM kell videokártya, ezeket alapból ilyen konfigokhoz találták ki. Ha tényleg csak netezésre és filmnézésre kell, a HDD és a külön videokártya árából vegyél bele inkább egy 250GB-os SSD-t. Sokkal jobban jársz, villám gyorsan fog indulni a rendszer, a böngésző és az egyéb irodai szoftverek.
2018. márc. 5. 22:21
6/19 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkozok de egyik ismerősöm azt mondja, hogy a gt 610-ért nem éri meg +3K-t kiadni és , hogy azért GeForce 210-el jobb minőségbe lehet videót nézni mint azzal az apu-val ami benne van szóval nem tudom , hogy igaza van e meg meg gondolom!
2018. márc. 5. 22:31
7/19 anonim válasza:
Bár iArena, de még így is határozottan jobb a #4-es által linkelt eladó gép, mint a te összeállításod. Annál a Point of View nevű noname szerzeménynél bármelyik táp csak jobb lehet :D Összességében a többi komponense is ütősebb, és a mai világban minimumnak tekinthető 4GB ram is benne van. Hidd el, fele annyi rammal jobban fájna a gépnek a működés. Annyi, hogy kisebb benne a HDD, de szerintem még így is az éri meg jobban hiába használt (mellesleg az eladónak 166 pozitív érékelése van 0 negatívval, szóval aggodalomra nincs ok).
Összeraktam neked egy "fapados" alap gépet. Ez később fejleszthető, nem elavult platformra építkezik. Igaz az ára majdnem 70 ezer, de ennél olcsóbban csak a használtpiac jöhet szóba. Szóval gyűjtögess még és lesz egy korrekt géped.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!