Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne változtatnom, hogy...

Mit kéne változtatnom, hogy normálisan menjen a wow a gépemen?

Figyelt kérdés

Hali!

Azért írok ide, mert már idegesít, hogy vieókban ugyan olyan konfiggal ultrán sokkal jobban megy a WOW az embereknek, mint nekem lowon...

Mit kéne lecserélnem, hogy jobban menjen a játék?

Alaplap: Asus M5A97 evo r2.0

Proci: AMD FX-6100 (Nemsoká cserélem 8350-re)

Videókártya: Gigabyte R9 270x OC 4gb

RAM: 3x4gb Hyperx

HDD: Toshiba P300 2TB 64MB 7200rpm SATA 3

Ugyan ezzel a konfiggal (kevesebb rammal) láttam videókban, hogy ultrán játszottak, és akadás nélkül kb... Nem értem, én low grafikára veszem, és még úgy se megy olyan simán, mint másoknak ultrán fullhd-ba...

Ha sokan vagyunk raidbe, akkor folyamatosan akad, fővárosokban, ahol sokan vannak, nem folyamatosan, de ha sok az ember akkor 30fps-em van kb, aminél már akadozik a játék.

Valami tipp, hogy mi lehet a baj?

2018. márc. 4. 13:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

G4600+Asrock H110M HDV+Crucial Ballistix Sport 8GB

Ez kb 60ból megvan.

Az i3-6100 már nem éri meg.

2018. márc. 4. 15:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi, a válaszokat! :)

Végül úgy döntöttem, hogy a videókártyán kivül mindent cserélek. Úgy se volt már hozzányúlva jó pár éve a géphez :D

2018. márc. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!