AMD FX 6350 kihajtana egy GTX 1050Ti-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdés adott. Ki tudnám használni a 1050ti teljesítményét egy fx 6350 mellett? Ha nem, melyik fx-es amd proci tudná? Egy 8370?2018. márc. 3. 17:51
1/6 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kihajtás, egyik nem használja ki a másikat.
Mire kell neked a konfig?
A CPU eléggé kevés játékra, és ezen egy platformváltás segítene AM4-re vagy LGA1151V2-re.
A VGA kompromisszumokkal elég játékokra, leginkább Medium beállításokra.
2/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg netezésre, játékokra használom (gta sa, gta v, pubg). Leginkább a pubg miatt kéne egy erősebb kártya, hogy meglegyen a fix 60fps. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy erős cpu, már 5 éves a konfig, nyáron tervben van a komplett gépcsere, ezért sem szeretnék most másik lapot, cput venni. Viszont addig kéne egy ideiglenes kártya amivel tudna élvezhetően futni a játék, mert jelenleg nem igazán szuperál a 650ti :)
2018. márc. 3. 23:26
3/6 anonim válasza:
45-50FPS lesz mediumon .
fx 8320 kéne bele .
8GB ddr3 1600
(2x4GB)
4/6 A kérdező kommentje:
A 8370 nem lenne erősebb? Jelenleg is 45-50 között van az fps-em a 6350-el. Igaz lowon, de erősebb kártyával is ugyanezen beállításon játszanék.
2018. márc. 4. 09:15
5/6 anonim válasza:
FX 9370 is van már annyiért, de oda bivaly hűtés kel! Úgyhogy talán jó lehet a 8370! De én ennyi pénzből inkább venni i3 6100-at ha már ddr3 ram-od van! És hozzá lapot!
6/6 anonim válasza:
Nekem érdekes simán ki tudja hajtani :D szóval ne fos ki tudja én gta 5 (ultra) the crew 2 is magason el ment újab játékok is pici megkötéssel de ki lehet hozni belőle a maxot szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!