Csongi2000 kérdése:
Van egy gepem i5 4430 3. 0ghz, Nvidia Gtx 560 1gb,8gb ddr3 ram, KEEPOUT FX700V2 700w tap,500gb hdd. En gondolkodtam de nem tudom eldonteni hogy procit vagy vidikartyat cserelyek? Egy i7 4790k procira vagy egy Gtx 1050ti 4gb/Gtx 1060 6gb gondoltam?
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 00:26
1/5 anonim válasza:
A proci az még bőven jó.
Videókártyák terén viszont nem lesz nehéz a választás. Ha van pénzed, akkor mehet bele a 6gb-os 1060. Ha sajnálod rá a pénzt akkor meg 1050 Ti, más nem nagyon van újak közül.
2/5 anonim válasza:
Jelentősebb teljesítménybeli fejlődés volna egy videokártya cserével, de egy 1050 ti, és egy 1060 6GB között kb 50-100.000Ft különbség is lehet.
3/5 anonim válasza:
Eloszor is tapegyseget, meg mielott hasznalt, gari nelkuli processzorra vagy 100k feletti kartyara koltenel!
Ha az i7et ujonnan venned akkor azt inkabb felejtsd el.
4/5 MGéza válasza:
Várd ki a vga piac normalizálódását előbb szerintem, nagyon irreálisak most az árak, 1060 6Gb kerül most annyiba, amennyiről az 1070-1080 volt. És akkor vegyél valami jó tápegységet is, mert ez csak jól néz ki, de egyébként meg elég tré.
5/5 anonim válasza:
VGA-ra szavazok, azzal nagyobb teljesítménynövekedést érnél el. Még a GTX 1050 is nagyjából dupla olyan erős.
De mindenekelőtt tápot vegyél, minimum egy ilyet, ha újra nem költenél: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!