Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túl vastag a kártya, nem fér...

Túl vastag a kártya, nem fér el mellette a SATA kábel?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy az alaplap kicsi, a kártya túl vastag így csak 1 SATA slot van ami szabad, és mellé még menne egy SSD. Nem lehetne valahogy kiügyeskedni hogy betudjam kötni a lapra? Átalakító vagy ilyesmi.. IDE is jó lenne csak azt mondják lassabb.
2018. márc. 2. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy L alakban elfordított sata kábel a megoldás
2018. márc. 2. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Így néz ki:

[link]

2018. márc. 2. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Befér alá ez 100% ? Mert mondtam, teljes egészében eltakarja a kártya a többi 3 slotot
2018. márc. 2. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni
2018. márc. 2. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Mást nem szabd át a gépházat. Az alapvető rögzítési pontok épségére figyelj oda, viszont ezt leszámítva szabad a terep. Persze ha nem vagy biztos benne bele ne vágj, és ha lehet elsődlegesen a kevésbé radikális megoldásokat próbálgasd, mint pl ez az L alakban elfordított SATA kábel :D Egyébként nagy okosság ez, a HDD-met (vagy SSD-t, most nem tudom) csak is azért tudtam bekötni mert volt egy ilyenem. Így jött ki.
2018. márc. 2. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy ki kell próbálni de a 4db sata slot felett pont ott helyezkedik el a kis hűtőborda a chipset fölött, és pont úgy jött ki hogy nem férek hozzá. Nem tudom nem volt még L alakú sata csatim a kábelen, de az fix hogy az L csati lába nem hinném hogy oda befér
2018. márc. 3. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor marad az átszabás. Nem tudsz mást, ezzel viszont talán tudsz elég helyet a kábelnek felszabadítani.
2018. márc. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!