Egy Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB GDDR5-ös kártyát készülök megvenni,2 kábel megy bele (2db 6 pines tápkábel), nekem csak 1 van, igyis menni fog rendesen a kártya? Vagy vennem kell még egy kábelt. (A tápom: Chieftec Super 650W CFT-650-14CS)
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 20:42
1/6 anonim válasza:
nekem lesz lassan egy gtx 660 eladó .. 20 k -ba . Ha csak 1 db 6 pinesed van akkor lehet rá dugni pluszba egyet pc boltban kapsz 300-400 forintért .
2/6 anonim válasza:
amúgy kell neki a 2x6 pin különben nem kap elég áramot a kártya.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, és mi a pontos neve a kábelnek amit keresek?
2016. dec. 2. 21:21
4/6 anonim válasza:
ezt a kártyát már nem venném meg ...
inkább uj nvidia kártyát
gtx 1060 vagy gtx 970,980
tápodat meg cseréllni kell
FSP hyper 500w
5/6 anonim válasza:
az hogy mit venne meg szerintem anyagi kérdés . Erre van pénze tehát ezt veszi. Ha 22-3 ezernél többért kínálják akkor nyilván már nem éppen jó vétel.
6/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, énis azt venném ha lenne rá, de nem csak gépre költök, csomó más dolog is van ami fontos, annyira nem szoktam sokat ülni a gép előtt hogy több száz ezreket költsek rá.
I5 2550k-hoz tökéletes a 650w-os táp(azzal nemis értem mi a baj)
A kártyával meg tisztában vagyok hogy nem tudok maxon futtatni mindent, de amely játékokra kell arra nekem tökéletes.
2016. dec. 3. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!