Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó és megbízható...

Mennyire jó és megbízható laptop az Acer Predator Helios 300?

Figyelt kérdés
Pontosabban Acer Predator Helios 300 17 NH.Q29EC.003. Most nem az érdekelne, hogy milyen játék hogyan fut rajta, hanem mint hardverileg milyen maga a gép? Megbízható? Jó a hűtése? Ismerősöktől hallottam olyat, hogy acer laptopban elszállt az alaplap. Kettőben is. Itt ez mennyire esélyes? Várható, hogy nem fog 1-1,5 évnél többet kibírni? Ne tervezzek vele hosszútávra? Inkább valami MSI vagy ASUS felé nézegessek? Esetleg HP Omen? Mi a véleményetek?
2018. márc. 1. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:

bár lassan két éve, hogy feltetted a kérdést, egy gyors megjegyzésem lenne a géppel kapcsolatban.

A hűtést nagyon elb*szták rajta szerintem. Nem értem miért nem lehetett két oldalra rakni a ventillátorokat. Így még gagyin is néz ki, és a gép bal oldala melegszik mint a f#s.

Amugy teljesen okés a gép.

2020. jan. 11. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, de már sajnos nem aktuális.
2020. jan. 13. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!