Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 100 ezerből milyen gamer pc-...

100 ezerből milyen gamer pc- T lehetne összerakni amd felöl?

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy az Intel jobb de egy szegény ember nem tudja azt megvenni.

2018. febr. 28. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Meg egy 100 ezer forintos gépbe nem kel 10 ezres táp max egy chiftec ECO 400w persze ha használtan rakod össze ennyiért és egy GTX 580 vagy GTX 680-at rak bele az ember!
2018. márc. 4. 13:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom én nem igazán raknék már bele ilyen őskövület kártyákat.. teljesítmény ide vagy oda. Garisat úgysem kap már belőle, mellesleg a fogyasztása sem kevés.
2018. márc. 4. 15:12
 23/27 Fantom83 ***** válasza:

Válasz # 20/22!

Ha Chieftec-em van nem profinak érzem magam,hanem nyugodtnak.

Jelenleg a harmadik tápot fogyasztom ebből a márkából még semmi gond nem volt vele.

Megkaptam a 36 hó garanciát,árban nagyon jó volt,bármi gond lenne cserélik szó nélkül,és nem vergődök vele.

Megy a gép? Megy! Ennyi.

(amit még kipróbálnék,az a Zalman,és a Thermaltake 600W-osak. Ilyen tápjaim még nem voltak)

2018. márc. 5. 07:17
 24/27 MGéza ***** válasza:
Nem igazán érthető, minek neked 600W? Ha gtx 690/gtx titán van FX 9590 mellett, akkor talán indokolt. De a legtöbben egyszerűen csak simán túltervezik, kell úgy 250W, de vesznek minimum kétszer akkorát. 600W ennyi pénzért, ritkán jó, számomra érthetetlen dolog hogyha veszek, akkor már legyen jó nagy. És pont azért írtam, meg kell nézni mi van benne: A Cm Masterwatt lite belseje sokkal minőségibb, mint egy Smart A8 alsó kategóriás CWT elektronikája, a BeQuiet PP 10 400W pedig egyenesen biztos hogy sokkal jobb, nem a wattszám határozza meg a minőséget, de ez az árazáson is látszik... Egy igazán jó 5-600W teljesítményű tápegység nagyjából 25k+ árnál kezdődik.
2018. márc. 5. 14:51
 25/27 MGéza ***** válasza:

#24 folytatása:

Hogy úgy mondjam, leírtad a tipikus magát hozzáértőnek gondoló júzer sztereotípiáit:

- Legyen "márkás", az Chifetecet, vagy Cooler Mastert 90%-ban, mert a legtöbbeknek eddig terjed a tudományuk, esetleg az FSP-t felismerik, a Seasonicról talán még tudják hogy jó de az "megfizethetetlen", a többi gyártó az valami megbízhatatlan egzotikumnak minősül: Nem tesztek alapján vásároltok hanem mert az a "márkás". Az ilyen emberek nem értik miért pontozzák le őket amikor mondjuk IArena 500W-t ajánlanak, hiszen jó minőségűt mondtak.

- Legyen jó nagy teljesítményű, hiszen "gamer" gépbe minimum 500W kell, az alatt meg sem fog nyikkanni, vagy "kevés" lesz neki, nem fogja bírni. Kicsit sem érdekli őket hogy az átlag gamer kép csúcsfogyasztása körülbelül a 200-300w, nagyon csúcsra kiépítettek 400-500W körül esznek.

2018. márc. 5. 15:00
 26/27 anonim ***** válasza:

#25.+1!!!

Amúgy valóban nagyon összetett ez a tápválasztásos dolog, nem értem miért laikusok akarják megmondani hogy aztán a Chieftec a király.(fölig hogy olcsó CWT beleket tesznek a tápjaikba, nem méltó a régi Chieftechez)

(Félig OFF de ide kapcsolódik)

Most az audiotechnikának nézek utána és hát ott is ugyan az a helyzet hogy a laikusok pár Brand-t Istenítek ok nélkül...

(ott ha Superlux-t ajánlasz Beats helyett leszedik a fejedet...)

2018. márc. 5. 16:34
 27/27 Fantom83 ***** válasza:

Tanuljatok meg szöveget értelmezni...

1-Nem állítottam,h profi lennék,nyugodt vagyok.

2-Problémám még nem volt ezzel a márkával,márkahű vagyok.

3-Ha gond lenne cserélik,mert garis,legfeljebb ráfizetek valamennyit,és akkor lesz egy Cooler Master,BeQuiet,vagy FSP,h ti is megnyugodjatok.(csak azért is)

4-600W azért,mert egyrészt árban nem vészesek a különbségek,másrészt inkább nagyobb legyen,mint kisebb.

Később még lehet jól jön.(a konfigba majdnem beletaláltál,Fx-6300 + GTX 960, és egyenlőre 8GB ram)

Akinek tetszik,tetszik,akinek nem,nem...megpróbáltam a kérdezőnek segíteni a tapasztalataim alapján,és nekem ez a lényeg,pontozgassatok le nyugodtan. (Y)

2018. márc. 6. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!