100 ezerből milyen gamer pc- T lehetne összerakni amd felöl?
A legolcsóbb B350-es lap amin érdemes elgondolkodni, az az ASRock AB350M Pro4, amin már 4 memó foglalat van. Elvileg nem számít az integrált teljesíményénél a Quad channel, de gyakorlatban megdobja, ha később tudsz bővíteni:
Egyik cimborám azt mondta,h "a gép a minőségi tápnál kezdődik,ne sajnáld rá"
Hallgattam rá,és semmi problémám nem volt a tápokkal,vagy a tovább fejlesztésekkel.
Ha 400W is elég lenne,inkább 500-550W-ost vegyél,gondolj a jövőre is,az a pár ezer forint többlet nem fog pénzkidobásnak tűnni....
(csak egy példa:most FSP Hexa 400W 11.900,de a Thermaltake 450W már 12.163, Cooler Master 500W 12.318,Chieftec 600W 13.438 Ft.
Na megéri spúrkodni cirka 1538 forinton???)
#13.Maradjunk abban hogy nem azon múlik hogy mi van ráírva.
De sokan azt hiszik, annak köszönhetően elég jól fogynak az Elite Power illetve Smart féle ipari hulladékok.
A tápok minősége a belsejénél kezdődik.
Amiket felsoroltál lazán jobb a 400W-os Masterwatt Lite ami Enhance beles, minden védelem benne van(HEXA+-ban nincs túlfeszültség védelem pl.) találni tesztet is illetve személyes tapasztalatom is van róla.
És nem éri meg a felárat egy szarabb minőségű nagyobb számmal rendelkező táp.Azért érdemes megnézni hogy egy Hexa+ 400W illetve egy Smart 600W mennyit ad le stabilan +12V-os ágon, biztosan az előbbi.
Nekem még gondom nem volt a Chieftec-el.
Jelenleg is kettő van itthon,egy abban a gépben amivel játszok,a másik ami már lassan hét éves a műhelyben lévő gépbe került.
#17.De attól még nem vonj le következtetést.
Mert a Chieftec-nek a régi tápjai jók voltak, másrészt sokaknál üzemelnek hulladék tápok amik lehet hogy elmennek pár évet de attól még nem lesznek jók.
válaszoló206-nak válasz!
36 hó garit kaptam rá,ha bármi baj van cserélik.
Ha csak ennyit bír az sem fog fájni,akkor majd veszek egy FSP-t,vagy ami akkor nagyon ajánlott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!