Az alaplapon elromlott?
Sziasztok, ma kitakarítottam a gépemet mindenhol. Kihúztam a tápot kiszedtem az alaplapot is, a processzort újra pasztáztam. Majd mikor vissza raktam mindent megnéztem az alaplap könyvébe hogy kell a bekapcsoló gombnál össze kötni minden megvolt. Bekapcsolom felpörögnek a ventilátorok de az alaplap nem bootol kipróbáltam hogy csak az egyik rammal aztán a másikkal videokártyát is követtem de semmi nem ad képet. Mi lehet a gond?
UI.: Az alaplap egy gigabyte g41mt d3v
Speaker rá van kötve??? Csipog,sípol,valami?
Alaplap áramtalanítva,elem kivéve két percre,majd vissza bele? (néha nem árt)
Ez most már nagyon érdekel,
Ha van másik tápod,vagy tudsz szerezni,próbáld meg azzal.
Én ezért gondoltam kb. két hete,h vennem kellene egy PCI alaplap diagnosztika kártyát...
Figyelj! Egyszer az egyik cimborám amikor konfigot cserélt,előtte nekem kellett valamiért szétszedni,és összepakolni a gépét.Nem tudom mit kellett neki cserélgetni az eladás előtt,de a tápot is ki kellett venni,majd vissza.A gép el sem indult.Átnéztem a bekötéseket nem indult,újra bekötögettem,nem,és nem indult.
Haza jöttem az én tápomért,elvittem,összeraktam,pöccre indult,gyönyörűen.
Vissza tettem az ő tápját,semmi.Valami vezeték megtörhetett,vagy nem tudom.
Állati nagy szívás volt! Az én tápommal adta el a gépét,h ne bukja az üzletet.
Másik lehetőség,h a processzor hűtődnek nincs mind a négy lába a helyén.Egyik ismerősömnek félig boot-olt,majd leállt,újra meg újra,kb két napjába telt mire rájött valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!