Miért A számítógépem kikapcsolt és azóta nem ad képet?
Figyelt kérdés
(Bocsi hogy furán van fel rakva a kérdés csak így engedte.) Egyik nap szét szedtem a gépem hogy kitakarítani (érték hozzá ezt tanulom). Főleg a CPU hűtőt és a videókártyát takarítottam. Miután összeraktam magától kikapcsolt és többszöri próbálkozás után ugyan ez történt. Szerencsére volt itthon egy másik tápom így még tudtam azzal is próbálni de nem működött. Ezek után már képet se adott a rendszer, kivéve ha az ATX kábelt kihúzták és vissza dugtam de ezek után is csak ideiglenesen működött. Mostanra viszont már képet se ad, a hdd nem indul el( próbáltam másik Sata kábellel). Előre is köszi a segítséget. Trollok kíméljék PLS!2018. febr. 28. 17:23
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a nyelvhelyességi hibákért, de telefonon írtam és be van kapcsolva az automatikus szöveg javítás
2018. febr. 28. 17:26
2/2 anonim válasza:
Kezd az alapokról az összerakást. (Pocesszor és 1 db memóriamodul) Ha van integrált grafikád, akkor a videokártya sem kell.
Ha így beindul (nyilván csak a biosig juthatsz el) akkor egyesével kezdj el mindent visszapakolni és minden új hardver után csinálj egy indítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!