Asztali pc, az alábbi hibaüzenet után egyből leáll, és nem kapcsol be, mi lehet a hiba oka?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ideadta a gépét hogy pucoljam ki. Miután kipucoltam bekapcsoltam, és ezt adta ki, majd leállt. ekkor felhívtam és mondtam neki hogy mivan, erre ő azt mondta hogy már régóta ilyen, van hogy egy hétig se kapcsol be. Mi baja lehet?
2018. febr. 24. 14:21
11/15 A kérdező kommentje:
Igen újra, a táptól kezdve mindenből kifújtam a port. Nem hiszem, már 5 éve megvan neki a gép. Akkor miután megkapta bővítettem benne ramot. Most próbáltam másik memória modulokat tenni bele, de azokkal sem jó.
2018. febr. 26. 13:50
12/15 anonim válasza:
Az lehet hogy 5 éve jó volt, viszont a táp is ès más dolgok is elfaradnak. Próbáld ki másik táppal, illetve ellenőtizd hogy az alaplapon nem e puklis valamelyik kondi
13/15 A kérdező kommentje:
A kondik mind laposak, de nekem meg sajnos nincs másik tápegységem, nekem notebookom van :/
2018. febr. 26. 14:29
14/15 anonim válasza:
Esetleg ismerőseidnél nincs táp fölöslegben?
15/15 anonim válasza:
"Még csak ki sem ír semmit!"
Ebben az esetben ellenőrizzük a kábeleket, csatlakozásokat! Ha ez nem elég, akkor alkatrészek cserélgetésével rábukkanhatunk a problémás alkatrészre, ami nagy eséllyel a tápegység vagy az alaplap lesz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!