A számítógép játék közben magától leáll. (Pontos infók a leírásban) Mi okozhatja ezt?
Szóval a számítógép játék közben minden hibauzenet nélkül leáll, mindíg máskor, valamikor 10perc után, néha 1 óra után. A nagy melegre tekintettel, mert gondoltam túlmelegszik a proci, kiportalanítottam, folytatta a leállást. Ez után neztem egy hőmérsékletet, játék alatt CPU 60-75C fok, GPU 50-60C fok. Ezt melegnek tartom, ventillatorokat turbo-ra állítottam BIOS-ban. Aztán csináltam egy CPU "stress test"-et, elérte a CPU a 95%os kihasználást és 76C fokot, a gép nem állt le. Aztán ugyan ezt tettem a GPU-val, ugyan az a helyzet. Ezek után már nem hiszem hogy a tulmelegedes miatt állt volna le. További gondolat, hogy a Táp hibasodott meg, de akkor miért csak játék közben? Aztán lehet virus is, ez lenne a legnagyobb örömöm :/ Ti mit gondoltok?
Gép:
- AMD FX6100 six core processzor
- ATI Radeon HD7700 video kari
-4Gb ram
-1 éves cooler master Táp
És hogy ha a táp melegszik túl?
A tápon is van melegedés elleni védelem.
Ha a táp túl melegszik akkor védelem ként leáll.
Lehet én vagyok buta, de én nem a gépedben keresném a hibát, hanem a játékban. Sok ilyen játékkal találkoztam már, pedig jó gépem van.
Ha n-core-ról szedted le a játékot, akkor szinte biztos ott a hiba :D
Nézd meg a hozzászólás szekciót, van e más akinek ez a baja. Ha legálisam vetted meg (azta), akkor lehet nem bírja a géped (erre nem adok sok esélyt, de ki tudja)
Hátha tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!