Az emberek miért nem értik meg, ha egy játék nem fut a gépükön rendesen?
Láttam már olyat, hogy valaki kiírta a laptopjának konfigurációit és megkapta, hogy inkább hanyagolja a játékot. Erre kiírt egy új kérdést...
Meg esetleg kihozható-e a gt210-ból a PUBG...
Ugyan ilyen típus vagyok...
Néhány értelemmel teli, meg csak nyomogatja a pirosokat, mikor szembesítem a valósággal.
A végeredmény az 50%-os értékelés...
Ennek több oka is lehet.
1. Nincs pénzük másik gépre, vagy alkatrészre, de mégis szeretnének játszani az adott játékkal.
2. Lehet, hogy épp most vettek egy új gépet, vagy alkatrészt, és ekkor jöttek rá, hogy ez nem lesz ám jó.
3. Megerősítést várnak, hogy igen, ők most belenyúltak a tutiba, és megtalálták a legolcsóbb megoldást (nem).
4. Értelmezési problémákkal küzdenek, ezért többször is el kell olvasniuk a válaszokat. Természetesen erre a legegyszerűbb megoldás, hogy újra felteszik a kérdést, hisz sokkal bonyolultabb elolvasni a korábbi válaszokat (nem).
5. Unatkoznak.
6. Úgy gondolják, új kérdéshez új válaszolók is járnak, így több véleményhez juthat.
Van még pár elképzelésem, de most legyen elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!