Miért csökkent le a pendrive sebessége?
Figyelt kérdés
MINI COMBO HD készülékemhez vettem egy 16 GB-os, pendriv-et, a TV műsorok felvétele céljából. Beüzemeléskor a sebesség teszt eredménye 11 MB/sec volt. KB. 7 - 10 napon keresztül minden szépen ment, minden csatorna adását lehetett rögzíteni. Ezután a nagy felbontású (HD) csatornáknál kiírja, hogy "LASSÚ AZ USB" - és nem rögzíti ezeket az adásokat. Ismét megmértem a sebességet, ami most csak 5 MB/sec volt. Nem értem, hogy miért csökkent le a sebesség!2018. febr. 16. 15:43
1/1 anonim válasza:
Az 5 MB/sec-nek is elégnek kéne lenni. Inkább az lehet a gond hogy a pendrive-nak nem állandó az írási sebessége. Másolj rá egy filmet az oprendszer alatt. Ott látni fogod hogy a másolás alatt hogy változott az írás sebessége. Gyakran van az hogy hullámzó az írási sebesség. Hol 10 MB, hol meg csak 1 MB/sec. Ez is lehet a probléma oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!