Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lassult be a PC-m?

Mitől lassult be a PC-m?

Figyelt kérdés

Tegnap este filmnézés közben egyszer csak elkezdett szaggatni a film, előr csak alig észrevehetően, aztán már egyre jobban. Először azthittem a torrent, bezártam, meg persze a lejátszót is. Megnyitottam a feladatkezelőt és láttam hogy a RAM és LEMEZ is majdnem 100%-on pörögnek, bezártam minden nem windows-os programot, de akkor is szaggatott minden.

Este már nem volt erőm vele foglalkozni, azt hittem egy reset majd megoldja, így kikapcsoltam. Ma ahogy bekapcsoltam a bejelentkezéstől kezdve ugyanaz a lassúság fogadott, egy jobbklikk az asztalon kb 10 mp, lemez/ram megint majdnem 100-on, semmit nem nyitottam meg, feladatkezelőn kívül, minden felesleges progi kilőve.

Mi lehet a gond?

Konfig: I5 4690k; gtx 970 4GB; 8GB RAM; 1TB 7200 rmp

Windows 10 64 bit

2018. febr. 15. 16:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Ha számít, egy 4K-s Tv-re kötöttem rá a gépet, de csak full HD volt a film. És feladatkezelőben ha csökkenőbe rakom a folyamatokat RAM-nál, nem mutat semmit, ami így enné a memóriát, sem a winchesternél.
2018. febr. 15. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Vírus gyanús.

Milyen forrásból nézted a filmet?

2018. febr. 15. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
nCore, de ott minden tartamat ellenőriznek úgy tudom. Meg egy .mkv fájl lehet vírusos?
2018. febr. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!