Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lassult le a gépem...

Mitől lassult le a gépem borzasztóan?

Figyelt kérdés
Nincs egy jó gépem.. de zenét hallgatni meg facebookra tökéletes tehát amire én használom pont jó! (2gb ram, 512vga, 2x1,8cpu) már ráfért egy újratelepítés tehát tegnap újraraktam a gépet leformáztam az egészet és amióta újraraktam borzasztóan belassúlt... mi lehet az oka? (nem vírusos mert most futtattam le egy vírusírtót)
2016. aug. 31. 12:49
 1/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Driverek fent vannak?
2016. aug. 31. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
persze! minden fent van
2016. aug. 31. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Először írd le az OS-t,hogy milyet használsz.

Nekem is hasonló konfigom van és win 7 alatt a böngészés kínlódás,Xubuntu és Debian XFCE meg elég elfogadható sebességű+Opera ami elég keveset fogyaszt.

Persze nem muszáj megfogadni a tanácsom de nyugodtan tehetsz egy próbát.

A VGA,Chipset driver-t mindenképpen rakd fel,majd utána mehet a DX és a többi is.

2016. aug. 31. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:

hát amit most írtál abból sajnos semmit nem értek...

de a lényeg h win7et használok és most is win7et raktam rá ugyan azt ami eddig volt.. chromet használok és újra rakás előtt nem volt olyan lassú mint most.. és erre lennék kíváncsi h mi lehet az oka..

2016. aug. 31. 13:08
 5/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Nézd meg a windows updatét (újratelepites után általában ez a hibás): http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Sok sikert.

üdv.

2016. aug. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!