Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen "gamer" gépet vegyet...

Milyen "gamer" gépet vegyet 50 ezer forintból?

Figyelt kérdés

Igen, nagyon alacsony a keret, de szerintem megoldható, hogy fusson a GTA5 konzol szinten.

Eddigi gondolataim:

-Intel Xeon E5450 átalakítva

-GTX570

-2x4gb DDR2

-Arctic Alpine 11 pro (egyedüli nem használt)

-500gb HDD

-Legolcsóbb ATX gépház

-500w tápegység (láttam egy Super flower 500w-ot 6 ezerért, OK?)

-LGA775 alaplap

2018. febr. 14. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

500 wattos táp minek ide? 400 is elég, csak legyen tápcsatlakozó rajta.

hűtőből a gyári kb ugyan azt tudja, felesleges erre pénzt kiadni.

[link]

2018. febr. 14. 08:00
 2/4 szántóvető ***** válasza:
1-es mert a 400-as táp karcsú ehhez a kártyához,főleg ha gagyi.a vga fogyasztása alulról súrolhatja a 300w-ot.kérdező a táp amit kinéztél jó lesz.a többi is megteszi ha belefér a keretbe.
2018. febr. 14. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:

tudtommal 2db 6 pines van ilyen kártyán, az meg 225w teljesítményt igényel, ha épp meg akar halni, a proci mellé meg 80w (és szintén haldoklik), mellé rendszer 50w, van egy 350 wattos max fogyasztás, de nekem aztán mindegy, mehet bele nagyobb is.

Egyébként a fenti kérdésben lévő se vészes annyira.

Az, hogy super flower nem mond semmit, mert pontos típus nem márka alapján választunk. FSP-ből a hyper szériát bottal se piszkálnám, ellenben egy FSP aurum platinum magas minőséget képvisel.

2018. febr. 14. 08:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy a Super Flowernak nincs veszélyes tápja... de javítsatok ki ha nem így van :)
2018. febr. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!