Milyen gépet vegyek 60-70 ezer forintból?
A legjobb ár-érték arányra gondoltam.
annak a bizonyos hozzászólónak szól :
(igen tudom, hogy anyukád neked megvette a legújabb i9-et a félmilliós konfigodra, erre most nem vagyok kíváncsi)
Brand gépeket érdemes szerintem nézegetni.
Például ez, megtámogatva egy GTX 660 (Ti)/R9 270(X)-el elég jó kis gép lehet, illetve még kb. egy 1TB-os HDD-re is maradna pénz. Szerencsére a táp megfelel az ATX szabványnak, így azt bármikor lehet benne cserélni. Sőt, ha jól tudom még 6 magos Xeon-nal is lehet bővíteni, amik azért ma sem számítanak túl gyengének.
A kérdezőnek szól:
(Aztán, mire kellene az a gép? Mert irodai munkára nagyon jók vannak ilyen áron újonnan, min. 1 év garanciával.)
Az első által belinkelt brand gép nem rossz vétel, de a szerelése rémálom, mivel az alaplap is brand, semmi nem ott van ahol normális esetben, minden útban van, egyébként jó vétel, a tápegysége gyakorlatilag bármilyen kártyát elbír.
Alternatíva, vidkarit ne kérd:
Ebbe aztán mehet minden:
- Proci leváltása i5-re beszámítással 10k, i5-3470 15k
- ram kit leváltása 8gb-ra 5k
- vga a 1-2-es válaszoló által linkeltek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!