Számítógép irodai felhasználásra?
Sziasztok!Az iskolában kaptam egy feladatot, hogy otthon össze kell állítanom egy irodai felhasználásra való asztali konfigurációt.Tudnátok nekem segíteni ebben?
(Keret nem volt megadva, de úgy tudom, hogy egy irodai gépnek nem is olyan borsos az ára.)
Válaszokat előre is köszönöm!!
Iroda géphez elég szerintem egy i3, mondjuk a legújabb Intel Core i3-8100, 30 ezer körül mozog az ára.
(Illetve akkor már jobb választás egy Ryzen 3 2200G, ami vélhetőleg hamarosan érkezik Magyarországra is, szintén hasonló áron.)
8GB ram alap. Videokártya meg nem kell nyilván.
A többi alkatrész meg gyakorlatilag mindegy milyen, csak legyen kompatibilis a processzorral.
Ezekre felesleges I3, egy G4400 is több mint elég.
8GB RAM jól jöhet.
Ezekhez valami jó belépő kategóriás táp.
Pl. [link]
Bocs SFX táp, inkább legyen ez:
Cég függő válasz de ha komolyabb nagyobb cégről van szó ahol több gép kell akkor már kész egybe gépeket(workstation) érdemes ajánlani pl dell,fujitsu,hp etc
Ha kis cég akkor vagy használt workstation vagy egyedileg összerakott gép i3 4 vagy 8gb ram, windows pro,400w minőségibb tápegység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!