Irodai felhasználásra milyen alkatrészekkel ajánlotok olcsó gépet?
Nos vga-ból semmiképp ne GT 1030 legyen ,ezt ne is vitassuk tovább nem akarom el magyarázni ,hogy miért ne gt 1030 csak ne keljen senkivel se vitába szálnom e miatt ,mint tudom a gt videókártyákat tervezték munkára ezért akarom ,hogy GeForce GT vga-kat ajánljatok a 700-as és bármelyik az alatti szériából ,szóval ebből arra merek következtetni ,hogy gtx-et se írjatok mert azok meg játékra valóak pl szerintem ha valaki pl ide írná ,hogy GTX 750-et vegyek semmire nem mennék vele mert az csak játékra való valószínüleg na meg ha nem is akkor is gt-t vennék mert az olcsóbb erre a célra... semmiképp ne integrált GPU legyen hanem VGA kel bele!
A processzorok megint heccesek mert halottam már olyat ,hogy irodai gépekbe Pentiumokat és i3-kat raknak ,de azt is halottam már ,hogy i3 az játékra jó munkára aligha ,na meg így az alaplapról sem lehet fogalmam ,na meg HDD sem tudom milyen kéne ,és vajon SSD kéne egy irodai gépbe ,ha ezeknek a kártyáknak a fogyasztását nézzük akkor tápból valószinüleg nem fog komoly kelleni ,talán megfelelő lesz ide egy kínai megbízhatattlan táp is ,gondolom gépházból elég egy jó kicsi is ,egy videót láttam régebben erről a dologról de már viszont sajna csak a vidikarira emlékszem ,hogy milyet raktak abba az irodai pc-be az a csati meg már nincs meg ,abba a gépbe GeForce GT 520 2GB abba a vidiben azt mondták el ,hogy ez a kártya alapszintű hétköznapi munkáknál mindenre elég ,de azért gondoltam inkább fel teszem itt a kérdést még ha a kari jó is lesz ,és nekem nem is kel a hétköznapi munkának a csúcs szintje sem. Akkor sem tudom a többi alkatrészt ,szóval akkor milyen gép való irodai felhasználásra?
Kerlek, magyarazd mar el, hogy mi bajod a GT 1030-al. Illetve mi a baj az integralt videokartyaval?
Ezen kivul 120 fele iroda van. Sorold fel, milyen programot hasznaltal a honapban, akkor tudok segiteni.
Es rovidebben:)
Gondolom nem hiszed el nekem, de egy gtx 1080 is tökėletesen megteszi egy i7 mellett irodai munkára! Hogy miėrt nem ezt ajánlják az egyszerű. Mert az office elmegy egy százezrekkel olcsóbb gėpen is, gyorsan akadásmentesen. Nem azėrt mert a gtx játėkra való. Csupán ha irodai gėp, kár ennyit fizetni a kártya miatt. Ahogy a proci is. I3 nagyon jó irodai melóra. Mondhatni olcsó is.
Van vga melóra is (qvadro) de az se neked való. S tudod annak a feladatait is megcsinálja egy gtx gamer verzió, csak lassabban, hiszen másjellegű feladatokravan kihegyezve. Neked pont hogy elėg lenne a gt sorozat. Abból is akár az olcsóbb. De mėg az integrált intel hd is.
De ok, ne mondjuk ezeket. Akkor legyen a proci egy amd ryzen 5, hozzá egy rx vga.
Barátom, ha ilyen hosszú monológot tudsz írni arról, hogy mely alkatrészek nem jók neked, akkor miért teszel fel kérdést? Irodai munkára egyáltalán nem kell videokártya, arra tökéletesen elegendő a processzor integrált megjelenítője. Szerinted egy multinál hány videokártyás gép van, biztosítóknál pl. vagy banki szférában?
"talán megfelelő lesz ide egy kínai megbízhatattlan táp is"
Nincs konkrét összeg, amit ráfordítanál, nincs leírva a munkakör, hogy mire is kéne. A lényeg, hogy állítsunk össze valami ne annyira gagyit, de azért mehet a gagyi kínai táp. Mert ugye a GT 1030 az nem jó, bár más kérdés, hogy többen azt veszik játékra.
Szerintem troll kérdés.
Sajnálom, hogy nem tudunk segíteni, de ugye belátod, hogy annyi információval nehéz gépet összerakni, hogy ne legyen GT 1030. Ha leírod, hogy mennyit szánsz rá, milyen feladatokat szeretnél elvégezni rajta, akkor mi is könnyebben tudunk segíteni.
Gagyi kínai táppal meg azért nem jársz jól, mert egyszer jön egy túlfeszültség, akkor az egész gépnek harangoztak. Pont a tápon nem szabad spórolni.
Tápon spórolást kb. ezzel a képpel tudnám jellemezni:
És ide írtam azt is ,hogy GPU mindenképp legyen benne ,nem értem meg miért kel nektek magyarázni ,miért nem lehet azt normálisan meg oldani ,hogy mit nem akarok ennyi nem fogom el magyarázni ,hogy miért ne ez meg az legyen,na mind1 és nyílván a gt vga-kat nem csak azért írtam oda ,hogy ... hanem azért mert nem fogok drágán egy i7-es gtx 1080-as gépet venni!
Nos akkor inkább maradjunk annyiban ,hogy vga-ból inkább veszek egy GeForce GT 630 2GB-ot vagy erre a célra elegendő GeForce GT 710 1GB mennyivel szerepel gyengébben munkában a gt 630-nál amúgy meg itt mostmár azért maradjunk ennyiben mivel ,hogy ha már nem jött erre normális válasz ezért döntöttem így ,na meg még szóba jöhetne pedig a gt 240 gt 545 gt 640 ,de azok már mellékesek de még a többi alkatrészt tudni akarom ,hogy milyen legyen ,és nem nagyon kéne ezen variálni ,nem úgy mint a gt 1030-nál ,csak annyi lenne az egész dolgotok ,hogy össze írtok erre egy konfigot ha kel használtat és kész ennyi nem kel ezen variálni itt ,amúgy meg azt pontosan nem tudom mennyi a keret mert ,hogy nem tudom ,hogy újjonan és használtan pontosan mennyi egy ilyen irodai gép ujjonan vga-tól függöen ilyen 70-100 ezer forint ha jól tudom ,de használtan?!
Sorold fel, milyen programot hasznaltal a honapban, akkor tudok segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!