Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Irodai felhasználásra milyen...

Irodai felhasználásra milyen alkatrészekkel ajánlotok olcsó gépet?

Figyelt kérdés

Nos vga-ból semmiképp ne GT 1030 legyen ,ezt ne is vitassuk tovább nem akarom el magyarázni ,hogy miért ne gt 1030 csak ne keljen senkivel se vitába szálnom e miatt ,mint tudom a gt videókártyákat tervezték munkára ezért akarom ,hogy GeForce GT vga-kat ajánljatok a 700-as és bármelyik az alatti szériából ,szóval ebből arra merek következtetni ,hogy gtx-et se írjatok mert azok meg játékra valóak pl szerintem ha valaki pl ide írná ,hogy GTX 750-et vegyek semmire nem mennék vele mert az csak játékra való valószínüleg na meg ha nem is akkor is gt-t vennék mert az olcsóbb erre a célra... semmiképp ne integrált GPU legyen hanem VGA kel bele!

A processzorok megint heccesek mert halottam már olyat ,hogy irodai gépekbe Pentiumokat és i3-kat raknak ,de azt is halottam már ,hogy i3 az játékra jó munkára aligha ,na meg így az alaplapról sem lehet fogalmam ,na meg HDD sem tudom milyen kéne ,és vajon SSD kéne egy irodai gépbe ,ha ezeknek a kártyáknak a fogyasztását nézzük akkor tápból valószinüleg nem fog komoly kelleni ,talán megfelelő lesz ide egy kínai megbízhatattlan táp is ,gondolom gépházból elég egy jó kicsi is ,egy videót láttam régebben erről a dologról de már viszont sajna csak a vidikarira emlékszem ,hogy milyet raktak abba az irodai pc-be az a csati meg már nincs meg ,abba a gépbe GeForce GT 520 2GB abba a vidiben azt mondták el ,hogy ez a kártya alapszintű hétköznapi munkáknál mindenre elég ,de azért gondoltam inkább fel teszem itt a kérdést még ha a kari jó is lesz ,és nekem nem is kel a hétköznapi munkának a csúcs szintje sem. Akkor sem tudom a többi alkatrészt ,szóval akkor milyen gép való irodai felhasználásra?

2017. okt. 24. 02:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocs a GT 740-set nem ide ,de mondjuk tényleg az is szóba jöhet még de az is már mellékelt!
2017. okt. 24. 13:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Ez a konfig jó lesz akkor szerintetek ezekre az alap szintű munkákra:

Processzor: [link]

19.000 FT

Végösszeg: 111.540 FT nos ennyi pénzem azért még van rá ,de mivel azt írta valaki ,hogy kel a 8 gb ram és a samsung 850 ssd ,az ssd volt a legdrágább bele tehát munkához biztos kel ssd!?

Alaplap: [link]

10.420 FT

Memória: [link]

18.400 FT

HDD: [link]

19.920

SSD: [link]

27.770 FT

Tápegység: [link]

4.690 FT

Gépház: [link]

6.840 FT

GPU: [link]

4.500 FT

2017. okt. 24. 16:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit rosszul írtam le a kommentet dehát ez van
2017. okt. 24. 16:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi hozzászólásaid alapján jó lesz neked. Hiába ajánl bárki bármit, te lefikázod...
2017. okt. 24. 18:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Rednben mostmár csak annyi kérdésem van ,akkor én teszem fel a kérdést ,hogy a GeForce GT 430 az mennyivel lenne jobb munkában mint a GeForce GT 610?
2017. okt. 24. 19:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Egyénként meg az igazság az ,hogy HDD nem is kel abba a gépbe ,úgyhogy ez így már jóval olcsóbból jön ki így 91.620 FT
2017. okt. 24. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha van integrált grafikus vezérlöje a procinak, akkor irodai alkalmazásokhoz (word,excel, böngésző...) bőven elég, felesleges a videókártya.
2017. okt. 24. 21:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Oké én azért még egy kicsit magasabb programot is használnék ezeknél de nem olyan hű de komolyat de inkább veszek egy GeForce GT 620 2GB-t!
2017. okt. 24. 22:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Jobb nem lesz, de a kicsit magasabb programnak jo az is. Kar hogy nem tudjuk melyik program ilyen finnyas.
2017. okt. 24. 22:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Na látod erről van szó ,csak már meg kéne tudni ,hogy honnan szerezhetek be GT 620-at!
2017. okt. 24. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!