Irodai felhasználásra milyen alkatrészekkel ajánlotok olcsó gépet?
Nos vga-ból semmiképp ne GT 1030 legyen ,ezt ne is vitassuk tovább nem akarom el magyarázni ,hogy miért ne gt 1030 csak ne keljen senkivel se vitába szálnom e miatt ,mint tudom a gt videókártyákat tervezték munkára ezért akarom ,hogy GeForce GT vga-kat ajánljatok a 700-as és bármelyik az alatti szériából ,szóval ebből arra merek következtetni ,hogy gtx-et se írjatok mert azok meg játékra valóak pl szerintem ha valaki pl ide írná ,hogy GTX 750-et vegyek semmire nem mennék vele mert az csak játékra való valószínüleg na meg ha nem is akkor is gt-t vennék mert az olcsóbb erre a célra... semmiképp ne integrált GPU legyen hanem VGA kel bele!
A processzorok megint heccesek mert halottam már olyat ,hogy irodai gépekbe Pentiumokat és i3-kat raknak ,de azt is halottam már ,hogy i3 az játékra jó munkára aligha ,na meg így az alaplapról sem lehet fogalmam ,na meg HDD sem tudom milyen kéne ,és vajon SSD kéne egy irodai gépbe ,ha ezeknek a kártyáknak a fogyasztását nézzük akkor tápból valószinüleg nem fog komoly kelleni ,talán megfelelő lesz ide egy kínai megbízhatattlan táp is ,gondolom gépházból elég egy jó kicsi is ,egy videót láttam régebben erről a dologról de már viszont sajna csak a vidikarira emlékszem ,hogy milyet raktak abba az irodai pc-be az a csati meg már nincs meg ,abba a gépbe GeForce GT 520 2GB abba a vidiben azt mondták el ,hogy ez a kártya alapszintű hétköznapi munkáknál mindenre elég ,de azért gondoltam inkább fel teszem itt a kérdést még ha a kari jó is lesz ,és nekem nem is kel a hétköznapi munkának a csúcs szintje sem. Akkor sem tudom a többi alkatrészt ,szóval akkor milyen gép való irodai felhasználásra?
Ez a konfig jó lesz akkor szerintetek ezekre az alap szintű munkákra:
Processzor: [link]
19.000 FT
Végösszeg: 111.540 FT nos ennyi pénzem azért még van rá ,de mivel azt írta valaki ,hogy kel a 8 gb ram és a samsung 850 ssd ,az ssd volt a legdrágább bele tehát munkához biztos kel ssd!?
Alaplap: [link]
10.420 FT
Memória: [link]
18.400 FT
HDD: [link]
19.920
SSD: [link]
27.770 FT
Tápegység: [link]
4.690 FT
Gépház: [link]
6.840 FT
GPU: [link]
4.500 FT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!