SOS: Bőviteni szeretném a számítógépem, ez az összeállítás jó teljesítményben, és árban?
Nem 15 éves vagyok, és nem apám fogja nekem megvenni, és nem dicsekedni akarok mint a 90% (tisztelet a kivételnek). Csak mert olvastam pár kérdést, és azért használtam a keresőt is.
Komolyan érdekel.
Valaki hozzáértő értékelje, hogy mégis jót akarok e.
Mert holnap már be akarom szerezni a következőket:
ALAPLAP: Socket 1156 Asus P7P55D Pro 34.125 Ft
foglalat: 1156 - támogatott processzorok: Intel Core i5, Intel Core i7 - max. 4 DIMM DDR3 - memóriatípus: DDR3 - DDR3 memória: max. 16 ...
PROCESSZOR: Intel Core i5 750 Boxed (4 magos) 44.250 Ft
Processzor - processzor modell: Intel Core i5 750 - órajel: 2,67 GHz Quad / 3,2 GHz Quad Turbo-Boost - QuickPath Interconnect: 4,8 GT/s - foglalat ...
MEMORIA: 4 Gb 2000 Ft.
TÁP: Nem tudom, ez elég neki?
Cooler Master Silent Pro M700 (RS-700-AMBA)
Tápegység - formátum: ATX - teljesítmény: 700 W - hűtés: aktív - csatlakozók: 1 x 24/20Pin, 1 x 4Pin, 5 x 4Pin Molex, 1 x Floppy Disk, 2 x PCI-E, ...
ezekre van most pénzem, és a nyár végére pedig összeszenvedném ezt:
VGA: Asus ENGTX480/2DI/1536MD5 1536MB PCIe
(Nvidia mindenképp, 5870 nem kell elhiszem hogy olcsóbb, de a VGA-n nem változtatok)
A VGA-n kívül a többire lehet mondani ha tudtok egyazon árba jobbat.
(Az egész kb 230ezerre jön ki)
Több pénzem nem lesz rá.
Jól választok?
Köszönöm a válaszokat.
Persze, ezzel tisztába vagyok, de ha olvasod az elejétől, láthatod hogy több kérdés, és vélemény is felvetődik.
Az egy dolog hogy melyik mennyire gyors, de terhelés alatt bizony változnak az eredmények.
Most az a kb 50 watton ne muljon, és nem rövidtávra kellene, ha már kiadnák érte ennyi pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!