SOS: Bőviteni szeretném a számítógépem, ez az összeállítás jó teljesítményben, és árban?
Nem 15 éves vagyok, és nem apám fogja nekem megvenni, és nem dicsekedni akarok mint a 90% (tisztelet a kivételnek). Csak mert olvastam pár kérdést, és azért használtam a keresőt is.
Komolyan érdekel.
Valaki hozzáértő értékelje, hogy mégis jót akarok e.
Mert holnap már be akarom szerezni a következőket:
ALAPLAP: Socket 1156 Asus P7P55D Pro 34.125 Ft
foglalat: 1156 - támogatott processzorok: Intel Core i5, Intel Core i7 - max. 4 DIMM DDR3 - memóriatípus: DDR3 - DDR3 memória: max. 16 ...
PROCESSZOR: Intel Core i5 750 Boxed (4 magos) 44.250 Ft
Processzor - processzor modell: Intel Core i5 750 - órajel: 2,67 GHz Quad / 3,2 GHz Quad Turbo-Boost - QuickPath Interconnect: 4,8 GT/s - foglalat ...
MEMORIA: 4 Gb 2000 Ft.
TÁP: Nem tudom, ez elég neki?
Cooler Master Silent Pro M700 (RS-700-AMBA)
Tápegység - formátum: ATX - teljesítmény: 700 W - hűtés: aktív - csatlakozók: 1 x 24/20Pin, 1 x 4Pin, 5 x 4Pin Molex, 1 x Floppy Disk, 2 x PCI-E, ...
ezekre van most pénzem, és a nyár végére pedig összeszenvedném ezt:
VGA: Asus ENGTX480/2DI/1536MD5 1536MB PCIe
(Nvidia mindenképp, 5870 nem kell elhiszem hogy olcsóbb, de a VGA-n nem változtatok)
A VGA-n kívül a többire lehet mondani ha tudtok egyazon árba jobbat.
(Az egész kb 230ezerre jön ki)
Több pénzem nem lesz rá.
Jól választok?
Köszönöm a válaszokat.
A kérdéshez kapcsolódó válaszokat írjál légyszíves.
Az első tetszik, de nem elég.
Az meg szerintem mindegy hogy ki izzadt 8-10 órát a napon érte, azt azért fejtettem ki, hogy ne olyan iskolások fényezzék a saját gépüket, amiket karácsonra kaptak.
Hanem hogy tapasztalt emberek írják le hogy mi miért jó.
Várok sok választ, köszönöm.
Aha, azért vagyok rajt nagyon a gtx480-on, mert az ati nem tud se fisix-et, se 3d-t, és megannyi effektet.
És néztem egy tesztet egy grafikáról, miszerint terhelés alatt nem bír annyit a 5870 mint a gtx480.
Tehát ami ment a 480-on, szitált az ATI-n.
És az megint más hogy a listán felette van gyorsaságba.
És úgy van felette hogy a 5870 2 magos, a 480 pedig csak egy. Érted?
Rá is beszéltek nagyon, de biztos van valóság alapja nem?
Mit gondoltok?
Köszi az eddigi válaszokat is.
1. Videokártyában nincs 2 magos! Olyan van, hogy kettő GPU van egy kártyán. Az pedig a HD5970 nem a HD5870! Érted?
2. PhysX nem fisix. A megannyi effektet sorold már fel, amit tud az NV kártya, és az ATI nem.
3. Vedd csak meg, had irígykedjen a többi zöldszemüveges.
Ne lázadjál, amiket leírtam csak hallottam, nem tapasztaltam!...
Tényleg összekevertem a maggal kapcsolatba az 5970-nel.
"vedd meg had irigykedjenek"
Már leírtam hogy nem dicsekedni akarok vele!
Hanem azt akarom azért hogy a késöbbiekben is jó gép legyen.
Nem vagyok annyira büdös kocka, ha az lennék, nem kérdeznék.
Lehet értelmesen is válaszoni.
Ne a kérdéseimet kritizáld, hanem akkor az ellenkezőjét támaszd alá hogy miért írok hülyeséget.
Igen gyorsabb a 480, mint az 5870.
DE, két darab chip van az 5970-en, nem mag. A GPU nem úgy van felépítve, mint a CPU. PhysX meg 3D az oké, de nincs még megannyi effekt, amit az ATI ne tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!