Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biosba hol tudom be állítani...

Biosba hol tudom be állítani a boot mode UEFI-re, SATA portok AHCI módba legyenek állítva? (Videó)

Figyelt kérdés

Mikkor szoktam telepíteni a Windowst mindig szoktam nyomkodni F11-t, és akkor be jön miről indítsam el a telepítést és az USB pendrive-ot szoktam, és már települ is a Windows. Biosba nem szoktam állítani semmit.

Vettem egy SSD-t, és nem tudom hol kell ezeket be állítani SATA portot sem.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=-PFccGIqUKI

2018. febr. 11. 17:15
 1/6 A kérdező kommentje:
?
2018. febr. 12. 09:10
 2/6 P.O.C. ***** válasza:

A video helyett jobb lett volna egy pontos típust írni.

Viszont már évek óta úgy jönnek ki az alaplapok BIOS -ai, hogy az AHCI az alapértelmezett beállítás, tehát csak akkor kell valamit állítani ha IDE módot akarsz. Sőt újabban már IDE kompatibilis módot sem tudsz állítani, kizárólag AHCI van.

2018. febr. 16. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

2018. febr. 16. 16:48
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
Azon alapból az van, nyugodt lehetsz.
2018. febr. 16. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor nem kell foglalkoznom a BIOSAL?

Más meg azt mondta SSD-re rakjuk a rendszert HDD helyt, akkor mindig állítsuk be ezeket.

2018. febr. 16. 17:09
 6/6 P.O.C. ***** válasza:
Nem kell. Mehet fel a rendszer az SSD -re. a vinyót csak később csatlakoztasd, miután felment a Windows.
2018. febr. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!