Megérné ezen a gépen lecserélni a Windows 7-et Windows 10-re?
A gép adatai:
Memória: Kingston 9905403-143.A00G 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
CPU típusa: QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 750 (2 GB)
Hangkártya: Realtek ALC662 @ Intel Lynx Point PCH - High Definition Audio Controller [C-2]
Hálózati kártya:Realtek PCIe GBE Family Controller
Jelenleg Windows 7 Ultimate van rajta, amire használom:
Netezés, torrentezés, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, MS Office 2007...
Megérné, jelentős teljesítménybeli különbség van a 10 javára. Persze van olyan alkalmazás amiben, kevésbé, de ott is jobb kicsit.
Viszont tisztán telepítsd, frissítéssel nagy az esélye, hogy nem működik rendesen.
Ami működik, azt nem kell megjavítani.
Személyes tapasztalatom szerint pedig egyedül indulásoknál gyorsabb a 10, máshol nem, és még nyűgösebb is. Pláne egy őszi/tavaszi frissítés után.
Én meg pont azt érzem, hogy jobb a win10. Sokkal jobb az erőforrás elosztása, felhasználóbarátabb is, ugyanakkor egyszer sem volt kompatibilitási gondom, pedig raktam már 10est olyan gépre is, amiről én sem hittem, hogy minden menni fog.
Programok tekintetében szintén nincs gond, pedig van pár olyan programom amit win7ig vagy akár xp-ig fejlesztettek
*szolgáltatások alatt bocsánat. Elírtam.ű
Szolgáltatások/windows update/letiltás. Mi ebben a "majdnem lehetetlen"?
Axióma 1.:
A Windows 7-et soha nem éri meg lecserélni Windows 10-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!