Hogy driver nélkül hogy lehet telepíteni egy webamerát? Vettem egyet használtan de nem volt hozzá CD, hogy tudom telepíteni, mert próbáltam de kéri a drivert.
Egyébként kicsit off, de mennyiért vetted te ezt a webkamerát használtan?
Egyébként elég no-name termék, a gyártó honlapján rég nem találni, több éve leálltak a gyártással. Ilyen-olyan weboldalakon találni valamit hozzá, de én a helyedben nem telepítgetnék gyanús forrásokból származó szoftvereket.
"Egyébként elég no-name termék"
1983 óta létező cég: [link]
a taiwani tőzsdén jegyzik, a mai napig(!) bevétele van: [link]
"a gyártó honlapján rég nem találni"
A honlapja él:
bár nem igazán található a fent említett kamerához drivert.
A régi oldaluk archivált változatán se ehhez a típushoz:
"Ilyen-olyan weboldalakon találni valamit hozzá, de én a helyedben nem telepítgetnék gyanús forrásokból származó szoftvereket."
Ezzel maximálisan egyetértek.
Ezért nem kell mindenféle távol keleti hulladékot megvenni, csak azért mert olcsó.
Komolyan nézegetem a honlapját, de még csak drivert kategóriát sem találok. Kész röhej. :D
Ezért szokták mondani, hogy az olcsóbb néha drágább. Hiába veszel valamit féláron, ha utána csak szopod vele a lompost és nem tudod használni.
Azért veszek mindig ilyen termékekből Logitech -et. Talán nem a legolcsóbb árkategória. De mindig nagyon hosszú terméktámogatásra számíthatsz tőlük. Nincs olyan hogy valamihez nem találsz drivert. Sőt a legtöbb kamarájukat a Windows magától felismeri. És kiváló minőségű termékeket gyártanak.
#14: Azért mert ez egy OEM-gyártó.
Más cégeknek dolgozik be (mint a Foxconn az Apple-nek).
És most már nem csak perifériákat:
"Komolyan nézegetem a honlapját, de még csak drivert kategóriát sem találok."
Egyrészt mert azt a másik gyártó biztosít hozzá.
Másrészt - mint arra már előző hozzászólásomban utaltam - régebben volt ilyen szekció a honlapjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!