Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy driver nélkül hogy lehet...

Hogy driver nélkül hogy lehet telepíteni egy webamerát? Vettem egyet használtan de nem volt hozzá CD, hogy tudom telepíteni, mert próbáltam de kéri a drivert.

Figyelt kérdés

2018. febr. 10. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyébként kicsit off, de mennyiért vetted te ezt a webkamerát használtan?

Egyébként elég no-name termék, a gyártó honlapján rég nem találni, több éve leálltak a gyártással. Ilyen-olyan weboldalakon találni valamit hozzá, de én a helyedben nem telepítgetnék gyanús forrásokból származó szoftvereket.

2018. febr. 10. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egyébként elég no-name termék"

1983 óta létező cég: [link]

a taiwani tőzsdén jegyzik, a mai napig(!) bevétele van: [link]

"a gyártó honlapján rég nem találni"

A honlapja él:

[link]

bár nem igazán található a fent említett kamerához drivert.

A régi oldaluk archivált változatán se ehhez a típushoz:

[link] [link]

"Ilyen-olyan weboldalakon találni valamit hozzá, de én a helyedben nem telepítgetnék gyanús forrásokból származó szoftvereket."

Ezzel maximálisan egyetértek.

2018. febr. 10. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Bár ezen fórumtopik:

[link]

alapján a HP (a Chicony - mint OEM gyártó - készítette a HP-nek a kamerát) oldalán elvileg található hozzá driver:

[link]

2018. febr. 10. 23:56
 14/16 P.O.C. ***** válasza:

Ezért nem kell mindenféle távol keleti hulladékot megvenni, csak azért mert olcsó.

Komolyan nézegetem a honlapját, de még csak drivert kategóriát sem találok. Kész röhej. :D

[link]

Ezért szokták mondani, hogy az olcsóbb néha drágább. Hiába veszel valamit féláron, ha utána csak szopod vele a lompost és nem tudod használni.

Azért veszek mindig ilyen termékekből Logitech -et. Talán nem a legolcsóbb árkategória. De mindig nagyon hosszú terméktámogatásra számíthatsz tőlük. Nincs olyan hogy valamihez nem találsz drivert. Sőt a legtöbb kamarájukat a Windows magától felismeri. És kiváló minőségű termékeket gyártanak.

2018. febr. 11. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: Azért mert ez egy OEM-gyártó.

Más cégeknek dolgozik be (mint a Foxconn az Apple-nek).

És most már nem csak perifériákat:

[link]

"Komolyan nézegetem a honlapját, de még csak drivert kategóriát sem találok."

Egyrészt mert azt a másik gyártó biztosít hozzá.

Másrészt - mint arra már előző hozzászólásomban utaltam - régebben volt ilyen szekció a honlapjukon.

2018. febr. 11. 10:58
 16/16 Hominida ***** válasza:

Nem a gyártó honlapja segít ilyenkor. A gyártói honlapok néha még nagy neveknél is irritálóan ócskák. Próbálkozni kell más gyűjteményekkel. Jobban beválnak.

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!