Csak az egyik hangszóróm szól. Próbáltam már mindent, segítségetekre van szükségem, mit tehetnék?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy nekem egy kb. 6-7 éves számítógépem van, öreg, poros, hangos, stb.
A gyári Genius hangszóróimat most cseréltem le, vettem egy SchaubLorenz 2.1-et Németországból.
A Geniussal is az volt a baj, hogy nem szólt, csak az egyik fele, de hálistennek kárpótoltak egy 3D gombbal. Ha megnyomtam, szólt mindkettő normálisan.
Most átkötöttem erre az újra és semmiféleképpen sem tudom működésre bírni, csak az egyik felét.
Néztem a hangerőszabályzót és a Realtek managert is, a balansz mindkét programnál középen van, töltöttem le más drivereket is kísérletezés szempontjából, de semmi sem jó.
Ha a Geniust és az újat is rádugom a telefonra, akkor tökéletesen működnek.
Rendszer: Windows XP
Alaplapom: ASUS P5KPL-AM SE
Hangkártya leírása:
ATI RADEON HDMI @ Cedar/Park - High Definition Audio Controller - PCI
REALTEK ALC622 @ Intel 82801 GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] - PCI
Mit tudnék tenni? Az integrált kártyám szart volna be?
Magyarán szólva szereznem kellene egy új hangkártyát? Nem vagyok benne annyira jártas, az integráltat tudják cserélni?
Vagy ha esetleg vennék bele egyet?
Esetleg próbálj ki egy másik kimenetet,
dugd be a hangszóró csatlakozóját egy másik ki v. bemenetbe amit jónak gondolsz ekkor előhoz egy ablakot "csatlakoztatott eszköz" kiválasztod a vonalszintű kimenetet
és le ok-zod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!