Honnan szerezzek DDR1-es memóriát?
Egy régi gépbe kellene.Szívességet tennék valakinek.Nem akarok venni mert elég durvának találom, hogy sztem a fél ország már kidobálta az 1es sorozatot de még mindig ennyi pénzt akarnak elkérni 1-1 darabért.Jó lenne ha segítenénk egymást.Ingyen nem várom senkitől mert az emberek ha megérzik az üzlet szagát egyből pénzt akarnak.
Van 512es és 1 Gb-os DDR2 memóriám.Ezeket ajánlanám cserébe.
Szerintetek van akit ez érdekelne?Eseteg valaki segítene pusztán szívességből is, azzal, hogy számára szemetet jelentő dolgot odaad térítés nélkül?
Elnézést aki OFF nak gondolja de sztem ez nem apróhírdetés.Semmi konkrétat nem írtam.Megkérdeztem a közösséget valakit érdekelne e ez a dolog.:D
Amúgy azért drága mert már kifutó széria és nehezebb hozzájutni, már sok helyen nem gyártják vagy csak nagyon kis számban, mivel a mai gépek már ddr2 vagy ddr3 -al kompatibilisek. A bontókban biztosan találsz, itt egy netes:
www.pcbonto.hu
Kedves 17:52 es.
Ez egy Kingmax 1GB DDR2 800MHz-es memória dobozzal együtt.Am ténylegesen kb 2 napig használtam.Még anno apámra rásóztak 2*2 gigát meg ezt hogy az 5 mégiscsak jobb:D
Mivel dualba raktam feleslegessé vált az 5. giga amúgy sem kezelné az oprendszer.Szóval tényleg minden rendeb van vele.
3000ért odaadom de ha tudsz szerezni DDR1es ramot akkor még kevesebbért a tied lehet.
Meg kell tudnom még a pontos fajtáját az alaplapnak, hogy tudjam milyet és mennyit bír el.Ha érdekel írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!