Van 1 Pioneer dvd-rw dvr-112 es olvasóm az asztali számítógépemben. Valaki tud segíteni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az a baj vele hogy akármien dvd-t vagy cd-t belerakok akkkor nemjátsza le csak annyit jelez hogy benntvan valami a meghajtóban.De ha például a windows indulásakor bootolni akarok és újra szeretném rakni a gépet akk bootolja a windows cd-t . Akkor most mi lehet a baj??2010. jún. 7. 13:54
1/9 anonim válasza:
Talán egy tisztító lemez használata segít!
2/9 A kérdező kommentje:
de akkor miért tudok róla telepíteni?
2010. jún. 7. 19:42
3/9 anonim válasza:
Jobb klikk az ikonján és lejátszás v. indítás v. ilyesmi. :)
4/9 ceri válasza:
Nekem WIN7-en nem akarja kezelni a DVD írómat. Nem tudom nem azért-e, mert nem raktam fel az alaplapi driver-eket.
És te felraktad?
5/9 A kérdező kommentje:
xp van de igen felraktam
2010. jún. 10. 16:03
6/9 ceri válasza:
Na megint én vagyok a ma délelőtti.
Még az jutott eszembe, hogy nem raktál-e fel valami virtuális meghajtót (Daemon Tools, stb), mert ezek néha bezavarnak a Win-nak, vagy összeakad a Neroval. Igaz teljesen érthetetlen, mert legfeljebb 10-ből 1-szer ha előfordul, de néha mégis ez van.
Ha van ilyen virt. akármid, akkor uninstalláld, indítsd újra a gépet, és meglátod használt-e.
7/9 A kérdező kommentje:
nem az a baj beraktam 1 másik olvasót és az jó
2010. jún. 10. 21:09
8/9 ceri válasza:
Hát akkor nem sok ötletem van. Vsz. kezdi megadni magát. Azért arra víváncsi lennék, hogy Win telepítő lemezt Xp alól látja-e. A gyári lemezeket olvassa-e, stb, stb. Lehet, hogy régi a cucc, és csak a mai lemezekkel, vagy a gyorsabban írtakkal nem boldogul. Ezen esetleg segíthet egy firmware frissítés.
9/9 A kérdező kommentje:
eddig teljesen működött és ha bajött a windows nemjátszik le semmit
2010. jún. 12. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!